28 пъти, когато младоженецът не можа да познае булката след сватбения грим (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
28 пъти, когато младоженецът не можа да познае булката след сватбения грим (Снимки):

ефектен сватбен грим

За пореден път гримьорът от Косово Aрбер Бътътки ни радва с необикновени трансформации: това е третата колекция от невероятни снимки на булки преди и след сватбен грим .

Този път гримьорът наистина надмина себе си и превърна булките в истински приказни принцеси! Убедете се обаче сами. И ние, както обикновено, се надяваме, че ухажорите на тези момичета няма да припаднат точно пред олтара.

От щастие, разбира се!

Aрбер Бътътки е гримьор от Косово, който е специализиран в булчински грим. Той споделя най-добрите си работи в социалните мрежи, като показва снимки преди и след работата си. Мъжът успява да преобрази радикално клиентките си, като им създаде модерен и изискан грим.

1.

булчински грим трансформация

2.

сватбен грим трансформация

3.

сила булчински грим

4.

красив булчински грим

5.

трансформиращ грим

От предишната ни статия последователите на Арбер в социалните медии нараснаха с над 100 000. „Когато срещна клиентка, първото нещо, което питам, е за какъв повод се гримира. И тогава задавам уточняващи въпроси: например момичето иска ли да изглежда естествено или да е по-близо до драматичен образ.

И, разбира се, трябва да видя сватбената рокля. Дизайнът и детайлите й разкриват визията, към която се стреми булката, дори и самата тя да не го осъзнава. Освен това внимателно анализирам чертите на лицето на моите клиенти”, казва гримьорът.

6.

разкрасяващ грим

7.

сватбен грим разкрасяване

8.

сватбен грим промяна

9.

професионален сватбен грим

10.

професионален булчински грим

Арбер искал да бъде гримьор от детството си, но, уви, след като завършва гимназия, той трябвало да се изправи срещу семейната съпротива. „В нашата култура мъжете не трябва да работят в индустрията за красота“, обяснява Арбър. „Първо трябваше да получа диплома по икономика и едва след това успях да се доближа до мечтата си и да започна да уча грим.”

11.

булка преобразяване

12.

красив булчински грим

13.

красив сватбен грим

14.

променящ булчински грим

15.

сватбен грим трансформация

16.

възхитителен грим

Сега повече от хиляда булки годишно идват в студиото на Арбер и неговия екип. Най-трудният период е лятото: през този сезон студиото обслужва до 60 клиента всеки ден. Но екипът на Арбър се справя.

В него има 15 гримьори и 10 фризьори, като всички той сам е обучил. Някои са служители на пълен работен ден, други са на свободна практика. Арбър казва, че неговото студио може да обслужва до 100 клиенти на ден, така че никоя булка не остава без булчинска визия.

17.

булчински грим преобразяващ

18.

грим булка

19.

професионален грим булка

20.

трансформация булка

21.

грим-трансформация

22.

ефектен грим булка

23.

ефектен сватбен грим

24.

ефектен булчински грим

25.

драматичен булчински грими

26.

възхитителен грим булка

Ето я победителката от „Гласът на България“ като булка / СНИМКИПоследната победителка от „Гласът на България“ Петя Панева се омъжи изненадващо и неочаквано. Талант…Apr 26 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!