Как да изпразните 15 кг отрови от дебелото черво само с 2 съставки:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Струва си да опитате! Нищо сложно!

Дебелото черво е един от най-важните органи в тялото, защото регулира имунната система, подпомага процеса на храносмилане и поддържа тялото хидратирано. Следователно, когато дебелото черво не функционира на 100%, токсичните отпадъци започват да се натрупват в тялото.

През целия ни живот през червата преминават повече от 30 000 литра течност, допълнително 100 тона различни видове продукти. Тоест, червата съдържат повече от 15 кг токсични отпадъци и фекални отлагания.

Тези токсини навлизат в кръвта и могат да причинят трайно увреждане на вашето здраве. Някои от най-честите симптоми на токсично дебело черво са запек, наднормено тегло, бъбречни и чернодробни заболявания, диабет, проблеми с кожата, ноктите и косата, артрит, рак, метаболитни нарушения и др.

Почистване на дебелото черво и понижаване на кръвното налягане с 2 съставкиКомбинацията от ябълков оцет с мед  носи невероятни ползи за организма . Такава напитка често се при…Mar 26 2022vijti.com

За да премахнете всички тези токсини от дебелото черво , трябва да консумирате 1 до 3 супени лъжици брашно от ленено семе в продължение на 3 седмици. Ленените семена насърчават прочистването и също така запазват чревната микрофлора.

Как да почистите червата с 2 продукта

Имате нужда от:

  • 350 мл кисело мляко
  • органично ленено брашно (смляно ленено семе)

Инструкции:

През първата седмица трябва да смесите 100 ml кисело мляко с 1 супена лъжица ленено брашно и да изпиете напитката, като през втората седмица трябва да смесите 100 мл кисело мляко с 2 с.л. ленено брашно, а през третата седмица – 150 мл кисело мляко и 3 с.л. ленено брашно.

Не забравяйте да пиете много вода по време на това лечение. Подобен вид прочистване не трябва да се извършва повече от веднъж годишно.

Защо ленено семе?

Тъй като е богат източник на фибри, които са важни за здравословното храносмилане. Фибрите също имат положителен ефект върху червата. Лененото семе е богато на разтворими и неразтворими фибри. Неразтворимите фибри добавят обем към чревното съдържание. Следователно, тази маса подобрява движението на червата и по този начин насърчава елиминирането на отпадъците. Освен това разтворимите фибри абсорбират вода в червата и стомаха и образуват гел. Този гел забавя разграждането и насърчава по-лесното усвояване на хранителните вещества.

Тъй като лененото семе повишава чувството за ситост, вие също ще отслабнете по здравословен начин. Лененото семе е богато на омега-3 мастни киселини, антиоксиданти, витамини и минерали, които намаляват възпалението в храносмилателната система и предотвратяват запек. Ленените семена също могат да намалят високите нива на лошия холестерол и по този начин да намалят риска от сърдечно-съдови заболявания.

Мъж от Асеновград победи рак на дебелото черво с натурална рецептаЛeĸapитe мy дaвaли caмo 18 мeceцa живoт Mлaд aceнoвгpaдчaнин, нa ĸoгoтo лeĸapитe дaвaли 18 мeceцa жи…Apr 13 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!