Ето това не го очаквахме: Александра от „Ергенът“ стана… булка! – СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Не ѝ е лесно на Александра в „Ергенът“. Момичетата във формата ѝ обръщат гръб, иронизират паник атаките ѝ, обиждат я. Е, добре, че в личен план нещата изглеждат повече от добре. Ето какво имаме предвид:

Да, това е Александра и, да, тя е в булчинска рокля! Та-дааа! Е, става въпрос за фотосесия, но продължаваме да твърдим, че нещата в личен план за нея изглеждат добре – тя е любим модел на редица брандове.

Виктория Капитонова от Ергенът се оказа баджаначка с Лора КараджоваПървият българин, който е бил гадже на рускинята е бизнесмен от Благоевград Първият българин, който …Mar 30 2022vijti.com

Алекс има и свой бранд за добавки, а последователите ѝ растат с всеки изминал ден напук на всички хейтъри и една групичка от „Ергенът“.

Впрочем именно липсата на Алекс направи впечатление на две събития, свързани с „Ергенът“ през изминалите дни. Първото беше представянето на стихосбирката на Елвира. Тогава в стори Благовеста Бонбонова сподели, че всички момичета са били поканени и няма обяснение защо психоложката не е отишла.

Тайната падна! Ето кой е бившият на Виктория от „Ергенът“ (Снимки): За една от най-красивите участнички в „Ергенът“, 27-годишната Виктория Капитонова , се твърди, че щ…Mar 26 2022vijti.com

Второто събитие беше рожденият ден именно на Бонбонова, където Алекс липсваше – дали не е била поканена, или просто е решила да не присъства, няма как да знаем.

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!