Търси си белята: Женен колега от bTV ухажва Натали Трифонова / СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Натали Трифонова е ухажвана жена. В плен на чара й попадат всякакви мъже – млади и стари, свободни и заети. Тази сутрин синоптичката от bTV показа снимка, на която се вижда чаша с няколко ягоди на бюрото й и мила бележка. По-интересното е, че и двете са оставени от нейния колега Петър Бакърджиев от спортния отдел на телевизията, пише HotNews.bg.

Изгоря ли Натали Трифонова? Щракнаха я с известен столичен бохем / СНИМКИСиноптичката Натали Трифонова се оказа върл почитател на сръбската музика и по-специално на Цеца Вел…Feb 12 2022vijti.com

Припомняме, че той изживя пламенна любов с водещата Виктория Петрова след развода й, а днес е женен за Мис България Гергана Гунчева, от която има две момчета. „Петър Бакърджиев се грижи за моята закуска “по дубайски”.Такива колеги да иска човек!“, съобщи Трифонова и показа бележката от колегата, на която пише: От Ноле с любов.

Поздрави Дюбай“. Тя очевидно е приятелско намигване към шеф Силвена Роу която изговаря името на емирството точно като „Дюбай“ вместо „Дубай“. Предаването й започва след седмица по bTV.

Натали Трифонова разтопи сърцата на зрителите с тази уникална рокля (Снимки)Снимки: Instagram Натали Трифонова отново прикова погледите върху себе си с изискания си стил и вкус…Jan 23 2022vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!