Изгоря ли Натали Трифонова? Щракнаха я с известен столичен бохем / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Синоптичката Натали Трифонова се оказа върл почитател на сръбската музика и по-специално на Цеца Величкович. Красивата блондинка бе от първите, които си резервираха маса за участието на сръбската звезда в столичен хотел.

Всички напразно търсиха полата на Натали Трифонова – тя излезе в ефир със скандален минижуп (Снимки 18+): За дългите крака на синоптичката по бТВ Натали Трифонова се носят легенди. А тя без свян ги показва…Dec 23 2021vijti.com

По-интересна е компанията, в която се появи Трифонова на партито. Придружи я един от най-известните бохеми на София.

Георги Георгиев, по-известен като Жоро Френски, цяла вечер купонясва с дългокраката Трифонова. С пура в уста и щастливо застанал до Натали, той не пропусна възможност да се похвали с новото си завоевание пред последователите си в социалните мрежи.

Истината обаче е малко по-различна. Със сигурност и Натали го привлича, но едва ли между тях да има нещо повече от приятелство. Двамата са били в обща компания, но не са показвали интимност, колкото и да му се е искало на култовия столичен бохем, пише show.blitz.bg.

bTV пуска ново предаване с Натали ТрифоноваbTV Action отвежда зрителите на виртуално приключение – с новото предаване „Геймър“ и Натали Трифоно…Jan 26 2022vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!