Бомба: Ивайла Бакалова слага рога на Весо Брадата?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ивайла Бакалова изневерява на любовника си Веселин Денков, по-известен с прякора Весо Брадата с богат арабин, носи най-новата светска клюка, пише „Жило“. Застаряващата миска забърсала богат арабски бизнесмен с когото мачка чаршафите при посещенията си в Дубай, а в последно време те стават все по-чести.

Ивайла Бакалова: Със сигурност аз помогнах на Борислава Йовчевакадри и видео: Фейсбук/Антикорупционен фонд, Бойко Борисов Разкритията на Ивайла Бакалов пред „Анти…Jun 11 2021vijti.com

За Свети Валентин Ивайла също бе в Дубай, но без Весо, забелязаха столични клюкари. За екзотичното местенце тя отлетя в компанията на Роси Черногорова и бившият съпруг на Маги Сидерова – Борислав Желязков, известен като Боби Манекена. Бакалова е навила двойката да пътува с нея за параван и да оправдае поредния си полет до Дубай.

Не се знае от колко време Ивайла има връзка с арабина, но запознати твърдят, че миската е увлечена ако не по богаташа, то със сигурност по неговата банкова сметка.

Във времето, когато Ивайла живееше в Дубай, заработваше някакви пари като брокер на недвижими имоти, но откакто се прибра в България, разчита само на финансовата щедрост на Весо Брадата. А той, както е известно, е супер стиснат и цепи стотинката на две.

Когато Денков бе арестуван с обвинения, че е тартор на лихварска банда, Ивайла Бакалова не спря да реве пред медиите, че го обича и ще се бори за свободата му. Явно това са били само празни приказки. А престоят му в ареста й е дошъл супер добре, за да може в това време да се радва на богатия си любовник.

Самата Ивайла Бакалова категорично отрича слуховете и твърди, че е заедно с любимия си Весо Брадата, когото обича безумно. Миската смята, че слуховете за изневерите й се пускат от нейни злобни колежки, които искат да й откраднат мъжа.

Ивайла Бакалова: Борисов да си направи тест за бащинство. Къщата в Барселона е купена с парите наИвайла Бакалова даде интервю пред Станислав Цанов. Борисов да направи тест за бащинство, ако иска да…Sep 28 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!