Натали Трифонова разтопи сърцата на зрителите с тази уникална рокля (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Снимки: Instagram

Натали Трифонова отново прикова погледите върху себе си с изискания си стил и вкус към тоалетите.

Чаровната синоптичка на bTV и водеща на предаването COOLt заедно с Костадин Кръстев връчиха наградите на церемонията „Футболист на годината” за 2021 г.

Голямата награда получи виртуално Кирил Десподов, който играе за „Лудогорец“.и за националния отбор на България. „Наградата е признание, към което се стремя и ме прави щастлив“, написа той на Инстаграм профила си.

Всички напразно търсиха полата на Натали Трифонова – тя излезе в ефир със скандален минижуп (Снимки 18+): За дългите крака на синоптичката по бТВ Натали Трифонова се носят легенди. А тя без свян ги показва…Dec 23 2021vijti.com


Красивата Натали бе заложила на дълга прилепнала по тялото рокля, подчертаваща изваяния ѝ силует и покрита от горе до долу с изумруденозелени пайети.

Роклята е модел от колекцията бални рокли за 2022 г. на Шери Хил от бутик Bridal Fashionи доказва, че блясъкът и лъскавите декорации продължават да властват сред модните тенденции и тази година. А пайетите са все така предпочитан избор на всяка дама за официално събитие или парти вечер.

Хекимян изненада с промени Цънцарова, Натали Трифонова и Петя ДиковаС началото на новата година bTV променя структурата и дължината на сутрешния уикенд ефир, като от 8 …Dec 30 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!