Лили Иванова пита на колко години е (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лили Иванова отпразнува днешния си рожден ден в страхотно настроение и заобиколена от приятели. Естрадната прима лично се похвали малко преди края на днешния празник като публикува снимки от празненството в официалните си профили в социалните мрежи, видя Lupa.bg. Тази година рождения ден на световноизвестната певица предшества с един ден имения й ден и затова Лили е седнала на трапезата късно вечерта като едновременно отбелязва рождения си ден и посреща и имения си ден на Цветница.

Лили Иванова на 87!Рожденичка на 24 април ще бъде грандамата на родната естрада Лили Иванова. Споровете около истинскат…Apr 20 2021vijti.com

Лили Иванова за пореден път прояви тънко чувство за хумор и на вечния въпрос, който я преследва от десетилетия „На колко е години?“, тя не даде отговор, а от своя страна сама се запита колко е възрастна. Шегата бе под формата на свещ, изобразяваща въпросителен знак върху ягодовата-еклерова торта във формата на сърце. Според официалните документи изпълнителката на „Детелини“ е родена през 1939 г. и днес стана на 82 години. В свои интервюта Лили многократно се е самоиронизирала, че е над 100-годишна и вече не помни нищо.

От снимките не става ясно кого е поканила Лили Иванова, но пък е споделила, че се чувства фантастично. На масата, покрита с бяла покривка и аранжирана с любимите й бели цветя – рози, орхидеи, момина сълза, гладиоли, се вижда, че певицата е сама на масата и позира усмихната пред вкусната торта. На масата са подредени няколко комплекта прибори, които означава, че обичаната певица празнува в тесен кръг.

Самата Лили не изневери на стила си и навръх двата си лични празника бе облечена с ефектна бяла риза. Миналата година заради пандемията, извънредното положение и действащите строги мерки изпълнителката на „Камино“ празнува сама и помоли да не й пращат цветя. Сега, след поставена ваксина певицата не се страхува да се среща с хора и се готви усилено за серия от концерти през есента и зимата.

Естрадната прима получи хиляди виртуални честитки през днешния ден, както и стотици картички по пощата. Много почитатели й изпратиха цветя и подаръци, президентът Румен Радев и премиерът в оставка Бойко Борисов също я уважиха със специални послания и огромни букети.

Мъжът на Лили Иванова се спаси от мизериятаПървата любов на Лили Иванова – Здравко Радоев, най-после се спаси от мизерията. 82-годишният композ…Mar 22 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!