Иска ми се да направя нещо набързо, моя приятелка ми даде тази лесна рецепта за солен кекс

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Няма нищо по-хубаво от домашно приготвената храна!
Предимствата на това да си готвим вкъщи са изключително много, а днес ще изброим само част от тях:
виждаме всички съставки, които слагаме в ястието и най-вече техния срок на годност, освен това винаги, дори и най-скъпата храна, излиза по-евтина от нейния еквивалент, купен от магазина или поръчан в ресторант. Не на последно място: готвенето определено сплотява семейството. Можете да приготвяте вкусотийки с децата си, които със сигурност ще бъдат във възторг да помагат на мама в кухнята.
Не е нужно да правят нещо сложно: може да белят плодове и зеленчуци с белачка, да пресяват брашно, да разбиват якца или пък да натрошат сирене.
Да се поглезим с вкусно ястие: Опитайте този лесен кекс от кайма и ще си оближете пръститеАко не сте вегетарианци, а обичате да си хапвате „месце“, ето каква вкусотия ще ви предложим да си п…Feb 15 2019vijti.com

Изобщо: има ли желание, има и начин. Но определено ще се чувстват много горди, че са станали част от закуската, обяда или вечерята вкъщи.
Ще ви споделим една лесна рецепта за бърза закуска, която да приготвите, когато нямате много време за готвене или пък когато просто хладилникът ви не е особено пълен, но пък не искате да лишите близките си от вкусно хапване. Ето как да си направите вкусен и евтин солен кекс, който, обещаваме ви, ще се хареса на цялото семейство.
Необходими продукти:
ок. 250 грама кисело мляко;
4 яйца;

½ ч.л. сода;
250 грама сирене;
5 с.л. масло или олио;
14 с.л. брашно;
Начин на приготвяне:
В подходяща голяма купа смесете киселото мляко, содата и яйцата. Разбийте ги добре и към сместа добавете натрошеното сирене, маслото (или олиото) и брашното.

Разбъркайте всичко внимателно, докато се получи хомогенна кексова смес и я изсипете във форма за печене на кекс.
Печете соления кекс на 200 градуса за около 30 минути или до готовност.
Можете да го поднесете с купичка кисело мляко, чаша чай или пък кафе, в зависимост от предпочитанията. Да ви е сладко!
Баба винаги ме гощава сладко с това адски вкусно ястие: Пържени чушчици със сирене, грешка няматЕдни от най-вкусните манджи се правят с чушки. Днес ще ви предложим рецепта точно за такова кулинарн…Feb 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!