Домашен крем брюле за нула време и само с 4 съставки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вкусът на това чудо е самото въплъщение на сладката мечта, а името буквално се превежда като „изгорен крем“. С всяка лъжица вие ще искате този млечен карамелен деликатес все повече и повече. Крем-брюле – десерт, който не може да бъде забравен никога!

1 тиквичка, 1 морков, малко крема сирене и мажеш на филийки, ох че вкусно, лошото е, че хляба свършва много бързоДори неопитен кулинарен специалист, гледайки тиквички през този сезон, неволно си задава въпроса: „И…Jun 29 2020vijti.com

Историята на ястието води до далечния 17-ти век, когато главният готвач Филип Орлеански (самият брат на слънцето) експериментира с различни рецепти за яйчен крем . Полученият деликатес радва толкова много самия херцог и целия кралски двор, че бързо излиза извън границите на страната. Готвачи от целия свят, фантазирайки със съставките и формата, не се уморяват да измислят нови версии на класическия десерт.

Днес ще ви предложим да се отдалечат от мъдростта на ресторанта и да направят домашно приготвен крем . Всъщност всичко е просто, без добавки и ненужни адаптации. В резултат на това получавате напълно невероятен вкус!

съставки

прясно мляко 1 л

захар 400 g

Яйца 8 броя

Ванилия 25 g

масло 10 g

подготовка

Изсипете млякото в подходящ съд, добавете ванилията. Сложете на огъня, доведе до кипене и незабавно отстранете от огъня. 200-250 г захар с масло сложете в дълбок тиган и докарайте до карамелизиране

домашен крем брюле
Отделно разбийте яйцата с останалата захар, след това изсипете топлото мляко на порции, докато продължавате да разбивате. Сместа се изсипва в тигана с карамел.

домашен крем брюле
Поставете съда във водна баня. Изпратете цялата конструкция във фурната, предварително загрята до 180 градуса за час и половина.

домашен крем брюле

Не забравяйте да споделяте резултатите и впечатленията си с приятелите си в социалните мрежи!

Пухкав и вкусен френски крем: Прави се бързо, а става толкова вкусен, че се разтапя в устата при всяка лъжичка Този френски крем става фантастичен, страшно вкусен е Предлагаме ви рецептата за лесен и ефектен …Jun 23 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!