Пъпки, разширени пори и подпухнали очи: Ето ги момите в „Ергенът“ без грим – коя е най-естествена? (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Интересно предизвикателство получиха в епизода вчера участничките от „Еренът“. Те трябваше да се покажат в различна светлина от тази, в която обикновено ги виждаме – добре гримирани, фризирани и нагласени като за бал. Вместо фон дьо тен и руж те трябваше да се покажат с естествена кожа, пъпки, пори и несъвършенства. Вместо пищни рокли и токчета – пижами и гуменки.

ергенки без грим

Правилата обаче са си правила – вечерният коктейл в 20 епизод трябваше да мине без грим.

„Не ме притеснява факта, че няма да съм с грим. Някои жени се страхуват да излязат без грим. Аз и в чувал за боклук се чувствам красива и секси“, казва Мария и свали грима си.

Екатерина обаче имаше своите притеснения да свали грима си.

Екатерина Ергенът без грим

„Аз знам защо Катето не може без грим, разказва ли ми е. Като е била малка, децата й са се подигравали, защото е от смесен брак и с по-дръпнати очи, а с грима се е чувствала по-защитена“, обяснява Маги.

Ергенът коктейл без грим

Вечерта дори се стигна до конфликт между Катето и Криси. От продукцията донесоха кърпичка, за да се докаже, че тя е без грим. По кърпичката останаха следи от пудра.

Криси Ергенът без грим

„Изобщо не ме притеснява фактът, че трябва да съм без грим, защото така си ходя в ежедневието. Чувствам се уверена дори и без тези неща“ – сподели Валерия.

Според Йоана някои момичета сигурно са изпаднали в истерия заради правилото без грим.

Меги Ергенът без грим

„Искам да им видя истинските лица – буквално и преносно“ – категорична бе Надя, докато сваляше своя грим.

Вечерта бе доста емоционална за всички момичета и това, че те се показват пред екран сред толкова много зрители разплака някои от тях.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!