Чудото се случи: Орхан Мурад вече вижда СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Певецът се разтрепери от вълнение, когато лидерът на партията го покани на сцената и му връчи очилата.

Съоръжението включва миниатюрна камера, която тежи едва 22 грама, но благодарение на нея незрящите имат възможност да са напълно самостоятелни. Устройството представлява лека камера, която разчита на глас текст от всякакви повърхности и дори разпознава лица.

Долно предателство бележи съдбата на фолклегендата Орхан Мурад: Понесъл е тежък удар от някой, от когото най-малко е очаквалДраматично предателство бележи пътя на фолклегендата Орхан Мурад. Бивше гадже, с което живеел заедно…Jun 24 2019vijti.com

„Да сте жив и здрав. Пожелавам ви много успехи. Бъдете себе си и нека дълги години да ни радвате с това, което правите”, обърна се Карадайъ към изпълнителя на Без теб.

Камерата за незрящи се нарича Моето око и е произведена в Израел. Уникалното устройство е адаптирано за българския пазар от миналата година, но е недостъпно за повечето незрящи у нас.

Самият Мурад разкри, че си е мечтаел да докосне „говорещите очи”, които могат да четат текст на 19 езика, но не е вярвал, че ще може да си го позволи.

Причината е изключително високата му цена – 6000 лв. Устройството работи с батерия, която издържа до 3 часа при постоянна работа, а зареждането става за 40 минути.

Орхан Мурад вече вижда

Орхан Мурад със своя версия за дръзкото поведение на Сузанита: Искат да я унищожат, яд ги е, че е голяма хапкаОрхан Мурад отново започна да се обяснява като първолак по темата за скандалните прояви на дъщеря си…Jun 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!