Долно предателство бележи съдбата на фолклегендата Орхан Мурад: Понесъл е тежък удар от някой, от когото най-малко е очаквал

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Драматично предателство бележи пътя на фолклегендата Орхан Мурад. Бивше гадже, с което живеел заедно му откраднало 600 000 лева, научи HotArena.
Това се случва в разгара на кариерата на певеца през 1998г., когато той върти най-печелившата кръчма в Приморско и пее най-големите си хитове.
„Цяло лято заведението беше претъпкано. И като певец, и като музикант бях много успешен. Но всичко отиде на вятъра, Изкарах я от калта, направих я човек, вкарах я в добри среди и накрая ме предаде. Жената с която живях. Бил съм доверчив и наивен. Такъв си и останах. Мислил съм, че3 това, което не мога да направя на хората, не могат да направят и на мен. Но съм се лъгал“, споделя пред „България Днес“, Мурад.
И продължава с шокиращите разкрития за предателството.
Орхан Мурад със своя версия за дръзкото поведение на Сузанита: Искат да я унищожат, яд ги е, че е голяма хапкаОрхан Мурад отново започна да се обяснява като първолак по темата за скандалните прояви на дъщеря си…Jun 18 2019vijti.com

„Междувременно взела от мои приятели заеми, за да могат мен да ме нападнат и дълго време да не мога да се съвзема. Имаше неразплатени сметки за ресторант, който се опитвахме да направим заедно. Общо като теглиш чертата ме завлече с 600 000 лева. В същото време ресторантът в Приморско се пукаше по шевовете“. Певецът е категоричен, че бързо успял да превъзмогне шока и да се възстанови след тежкия и неочакван удар.
„Успях да прежаля бързо сътресението. Като ме виждаха весел и усмихнат ми казваха – няма как да си изгубил толкова пари и да се държиш така, аз бих се метнал от най-високия етаж. Явно, че за всеки човек парите тежат по различен начин. Важно беше, че съм здрав и продължавам да работя, пари се изкарват. Така и реших да надделея психически над този проблем и това предателство и по този начин оцелях“, споделя певецът.

На Орхан и днес не му е леко. Близки на фолк певеца споделиха, че на него му предстои несъмнено много тежък житейски период, защото със съпругата му Шенай са пред развод.
Оказва се, че проблемите в семейството на популярния изпълнител не са от вчера. Звездната двойка отдавна имала противоречия, кое от кое по-шумно и с драстични последици, разказват още с доловимо притеснение приятели на певеца.
След поредната семейна кавга, вбесена, красивата съпруга на легендарния изпълнител изтри много техни общи снимки от фейсбук профила си.
Нервите на Шанай се изострили особено в последната половин година, а отделно здравословните й проблеми са от доста години вече.
Източник: Хотарена
Съпругата на Орхан Мурад проговори за скандала и защо е изтрила семейните снимки„Нямам скандал с мъжа ми Орхан Мурад. Не сме се карали, всичко между нас е съвсем наред. Изтрих няко…May 21 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!