Ужасяващи подробности за касапницата в Бургас: Ето кой е палачът, нарязал на части изчезналия Юмер Мехмед

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившият готвач от опожарения капан на Северния на плаж в Бургас, собственост на бизнесмена Станимир Рагевски – Деян Дичев, известен с прякора Дичо, е съучастник в две отвличания с последвали убийства – на 28 октомври 2020 г. и на 4 август т.г., информира „Флагман“.

Става въпрос за издирваната вече 10 месеца брокерка на недвижими имоти Теодора Бахлова (47 г.) и изпарилия се безследно през миналата седмица строителен работник Юмер Мехмед (28 г.), известен повече като член бандата на Димитър Желязков Очите.

Убийство в София! Полицията отцепи центъраПореден екшън в София! Мъж умря в центъра на столицата, вероятно става дума за убийство. Инцидентът…Jun 26 2021vijti.com


Ето какво е написала около полунощ във фейсбук профила си дъщерята на Бахлова – Християна:

Разследване на „Флагман“ е установило, че бившият готвач на Рагевски за около 3 години е въртял Бирарията във Военния клуб на бул. „Христо Ботев”, но от края на миналата година предпочел да се оттегли в подземието на същата обществена сграда, където е устроил VIP клуб.

„Вътре в този клуб се влиза с карти, но това не са някакви специални хора от елита, а типични криминални типове”, това е разказал човек, който работи постоянно в този район.

Администраторката на хотелската част в бившия Дом на народната армия е казала, че за последно е виждала Дичев във вторник следобед – да разхожда дакела си по ул. „Сливница”. На вратата на т.нар. VIP клуб виси бележка, че от началото на месеца заведението е излязло във ваканция.

Рагевски е закарал на 4 август, около 15:10 часа, своята жертва в апартамент, който е негова собственост. Там го очаквал бившият готвач, какъвто всъщност е бил Дичев и когато е стопанисвал за 3 години Бирарията откъм лицевата страна на Дома на военните.

Юмер е екзекутиран брутално и нарязан на части. По същия начин са разчистени и сметките с брокерката Теодора Бахлова. Общото между двамата е, че са претендирали за някакви пари, които според тях Станимир Рагевски им дължал за свършени услуги.

Експремиерът заговори за убийство, тайнствената среща на Узунов и Спецов ВИДЕОЕвропа дава безвъзмездно милиарди, а те казват, че нямаме пари. Нямате, защото сте некадърни да си н…Jun 20 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!