Момиче отлепи тапет при ремонт и видя надпис, който я ужаси ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Потребителката loubobang от Линкълншир, Англия, е разказала в TikTok, че е направила страховито откритие.

Когато ремонтирала 150-годишния си дом в грегориански стил, тя открива странен надпис под пет слоя тапети. Думите, написани с маркер, предупреждават за края на света.

На стената е написано – „10 септември – краят на света“.

Хотел на ужасите на морето! Туристка: 20 години не бях идвала, потресена съм / СНИМКИРазочарована от почивката си по нашето море туристка публикува в социалната мрежа Фейсбук доста остъ…Aug 2 2021vijti.com


Момичето е признало, че обикновено не се плаши толкова лесно. Тук обаче имало един нюанс. „Надписът ме изплаши, защото 10 септември е моят рожден ден и сега всичко това става малко странно“, казва тя.Потребителите са се опитали да подкрепят блогърката, доколкото могат. Някои разказват, че са чували и по-страшни истории. Някои дори я съветват да се махне от дома, за да не изкушава съдбата.

„Когато през 2010 г. родителите ми махнаха тапетите в спалнята ми (които бяха от 80-те години), на тях пишеше „Здравей, Полин“. Полин е името на майка ми“, пише една от коментиращите.

„Мислиш, че това е страшно? Когато баба ми и дядо ми се преместиха в нов дом, намериха пентаграм под килима в спалнята“, споделя друг потребител.

„Продайте дома си, премести се по-далеч, смени името си и всичко ще бъде наред“, съветва потребител.

ВИДЕО>>> ТУК

„Искам си старото лице, приличам на чудовище от филм на ужасите“ – ТВ-водеща проплака след поредната корекция (Снимки):43-годишната телевизионна и риалити звезда Кейти Прайс носи титлата „ветеран в козметичната хирургия…Jul 13 2021vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!