Експремиерът заговори за убийство, тайнствената среща на Узунов и Спецов ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Европа дава безвъзмездно милиарди, а те казват, че нямаме пари. Нямате, защото сте некадърни да си направите плановете. Ние представихме плана си преди няколко месеца. Сега, ако го бяха приели, щяха като гърците да се къпят пари.

Това заяви от Вазовата пътека експремиерът и лидер на партия ГЕРБ Бойко Борисов за служебното правителство.

Борисов: Престанете с тая джипка! Аз съм се заклел, че нямам кюлчетаНикога не съм изричал такива думи… готов съм да се явя на детектор на лъжата. Бившият премиер Бойк…Jun 18 2021vijti.com


„Те се съсредоточиха върху най-лесното – НАП и митниците и там е тоталният им провал. Там контрабандистите вършеят в момента. Това направи Радев за един месец. После говори, че нападат семейството му, а те ни нападат нас – така ли“, каза още той.

„Какви листчета си пишат. Някой му пише „Благодаря ти“? Какво ни правят на глупаци. Аз съм доверчив, да приемем, че са искрени“, добави Борисов по адрес на срещата на секретаря по правните въпроси и антикорупция на президента – Пламен Узунов с бившия шеф на столичната митница Петко Петков.

Не знаех, че президентството се занимава с трансплантации. Благодарят му за трансплантация. Как секретар на президент урежда такива неща? Защо си пише благодарността на листче, за да не забрави, после вади и си спомня на коя дата е бил благодарен“, подигра се още той с Узунов и Петков.

„Това, което инспирират от 2009 година, е истинска наглост. Министърът ми обявява, че ме призовава. Аз ще отида да питам какво има от 2009 година“, закани се премиерът във връзка с мераците на Бойко Рашков да викне експремиера на разпит.

„Едно време, когато партията на Рашков беше на власт се казваше – Влизаш жълт, излизаш син в милицията. Тази „покана” е да ме сплашат“, смята той.

Мислех, че ще викнат Спецов, да го разпитат къде е човекът, на който продаде фирмата. Цялата държава го издирва. Жив ли е или го убиха. Ако е жив, защо го крият? Разбирате ли каква е цялата наглост. Пуснали са ни какви ли не проверки, а на него – не?“, запита Борисов.

Да питат Спецов как е намерил този човек в гората и шумата в Драгоман. Ние не можем да го намерим. Това обаче не им е интересно. Сега искат да оцапат мене какво правел Миро Найденов“, добави той.

„Всичко това е по новините – „Бойко извикан на разпит“. Ей това е внушение, за да ви подплашат. Всичко, което говореше Радев преди няколко месеца, сега го правят те“, заяви експремиерът.

Лидерът на ГЕРБ разказа и спомен от Казармата: „Като ни спираха пред баира и ни казваха „Напред пехотинци, напред диви кози” и ние поемахме по плевенските баири. Сега като минавам от там с колата, тя започва да се дави„, засмя се той.


„Няма от какво да се срамуваме. Направихме така, че цяла Европа да идва тук. Аз съм единственият българин, който е бил два пъти на камината в Белия дом и при президент демократ и при републиканец. От Берлин до Кремъл, от Лондон до Париж. В един ден ме приемаха”, похвали се Борисов.

„Ако не те знаят на малко име, знаете ли как се прави?”, запита той.

Изведнъж Борисов спря да говори и се загледа в един младеж от събралата се тълпа около него. 

Мале, този е много як. С нас ли си, бе? Като се наканят пак да идват на къщата, заповядай. Ако сложиш едно расо, знаеш ли какъв интересен поп ще си, ще се забавляваме много. Добре, починахте, сега продължаваме по баира”, подкани тълпата Борисов и тръгна нагоре.

ИЗВЪНРЕДНО: Рашков вика Бойко Борисов и Пламен Георгиев на разпит за „Ало, Ваньо“ и кюлчетатаВ най-скоро време предстоят разпити на Бойко Борисов и Пламен Георгиев заради „Ало, Ваньо“ и кюлчета…Jun 18 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!