Таро прогнозата за следващата седмица-Слънце обещава на Девата нови перспективи в живота, а Лъв висока награда за работата си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Таро прогноза от Анджела Пърл за Овен, Телец, Близнаци и Рак

Овен (21 март – 19 април)

Овенът получи картата „Осем мечове“. Това предполага, че е вероятно да възникнат трудности поради собствените им предразсъдъци. Овните са склонни да вярват, че собствените им вярвания ще им помогнат да се предпазят от всякакви неприятности. Това обаче всъщност е груба грешка. Анджела Пърл препоръчва да излезете от черупката си възможно най-скоро и да погледнете света около вас с очите си без розови очила. Напълно възможно е да го промените с поне минимални усилия.

Картата „Свят“ казва, че Овните могат да постигнат целта си, а също така ще могат да решат някакъв проблем, който ги преследва.

Известен пророк: Ковид ще убие половината човечество!Известният и уважаван в Иран пророк Салман Салехигударза казва, че коронавирусът ще убие половината …Dec 12 2020vijti.com

Телец (20 април – 20 май)

Кралят на жезлите, който се падна на Телец за предстоящата седмица, говори за силно желание да контролира всичко около себе си. Ще има силно желание за трансформиране на всичко. Това поведение може да отблъсне хората около вас. Така че има какво да се мисли.

Картата „Магьосник“ казва, че Телците трябва да развиват своите таланти и да не мързелуват. Такова качество като находчивостта ще помогне за решаването на сложни проблеми. Ако сте активни и смели, това ще ви помогне да постигнете целите си през седмицата и ще дадете добър пример на другите. Не се страхувайте да поемате рискове, защото си заслужава. Могат да се получат добри резултати.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Карта „Модерация“ съветва Близнаците в самото начало на седмицата да завършат бизнес, който са поели наскоро, а не да предприемат нов. Доброто настроение и самочувствие ще ви помогнат да преодолеете всякакви препятствия и след това да получите награда за активната си работа.

Картата „Луна“ казва, че е време да се преборите с всичките си страхове. Именно те пречат на Близнаците да продължат напред и по този начин да заобиколят своите конкуренти. Препоръчително е да практикувате йога и релаксиращи практики вечер след работа, за да възстановите енергията си.

Рак (22 юни – 22 юли)

Картата „Колелото на късмета“ предупреждава, че Раците ще се сблъскат с драматични промени в живота си. Важно е да останете спокойни дори в най-стресовите ситуации и да се опитате да се контролирате.

Арканът „Сила” съветва представителите на този знак да работят максимално активно, ако искат да достигнат висините в кариерата си. Ако се колебаете, тогава нищо добро няма да излезе от това. Релаксацията и йога практиките могат да ви помогнат да постигнете вътрешна хармония. Освен това Раците ще могат да намерят отговори на някои вълнуващи въпроси. Препоръчително е да слушате вътрешния си глас.

Лъв (23 юли – 22 август)

Лъв получи картата „Отшелник“, която съветва да си починете, да останете насаме със себе си, да разсъждавате върху плановете за бъдещето. Това ще помогне на представителите на знака да анализират добре собствените си грешки, за да ги избягват в бъдеще.

Картата „Слънце“ показва, че Лъвът ще може да получи висока награда за работата си. Не трябва да има препятствия по пътя. Лъвовете може да празнуват следващата си победа – това ще ги зареди с вътрешна сила и още повече самочувствие.

Дева (23 август – 22 септември)

Картата „Влюбени“ предупреждава, че Девите трябва да направят избор. Ще трябва да вземете важно решение по някакъв въпрос. В тази ситуация се препоръчва да не бързате, да действате гладко и да анализирате всичко добре. Можете да поискате съвет от по-опитни приятели, ако е необходимо.

Арканът „Слънце“ обещава на Девата нови перспективи в живота. Ако ги забележите навреме, успехът ви предстои. Не се съмнявайте в себе си и се страхувайте да направите първата крачка. В крайна сметка ще бъде възможно да станете победител във всяка битка. Освен това Арканът обещава и просперитет. Няма да има препятствия по пътя.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Арканът „Правосъдие“ обещава на Везните доста активно начало на седмицата. Ще можете да преодолеете всички препятствия по пътя си и да намерите решения дори на най-трудните проблеми. Аркан съветва да действате честно и съвестно по всякакви въпроси и да не се опитвате да „играете“, заблуждавайки другите – това няма да свърши добре.

Картата „Императрица“ информира, че средата на седмицата ще бъде доста равномерна и спокойна. Много неща ще започнат да се движат напред и да дават добри резултати. В края на седмицата Везните ще бъдат наградени за активната си работа.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Картата „Йерофант“ обещава спокойно начало на седмицата. Препоръчително е да насочите цялото си внимание към важни задачи и да се опитате да ги решите възможно най-скоро. Можете да слушате вътрешния си глас – той ще стане добър съветник за Скорпионите. Съветите от по-опитни другари няма да навредят.

Арканът „Глупакът“ предупреждава, че има вероятност събития, които ще доведат представителите на знака към успех. Важно е обаче да се отнасяте към всички задачи с повишено внимание и отговорност. Препоръчително е да се съберете и да направите всичко ясно. Резултатите няма да закъснеят и ще зарадват Скорпионите.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Картата „Обесен“ препоръчва на Стрелците да не бързат никъде в началото на седмицата и да изпълняват всички задачи плавно и постепенно. Можете да се потопите за известно време в себе си, в мислите си, да помислите за плановете си за бъдещето, да анализирате всичките си грешки. Това ще бъде много полезно и ще ви предпази от неприятности в бъдеще. Картата също така съветва да дадете приоритет и да се включите в практики за релаксация, за да възстановите силата и енергията.

„Императрица“ показва, че предстоят нови успехи. За да ги постигнете обаче, ще трябва да се постараете сериозно и да дадете всичко от себе си. Karta препоръчва да работите като екип, а не самостоятелно.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Картата „Справедливост“ показва, че Козирозите трябва да действат според съвестта си, а не да се опитват да измамят хората около себе си, за да получат облаги. За всяко дело и дума в близко бъдеще ще трябва да отговаряте изцяло. Струва си да се обърне специално внимание на това. Само по честен начин Козирозите ще могат да постигнат целите си.

Картата „Свят“ ви съветва да направите равносметка на работата си и накрая да завършите онези въпроси, които са най-важни. Аркан предупреждава, че представителите на знака могат да получат добра награда за активна работа. Следователно определено не трябва да бъдете мързеливи.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Картата „Колесница“ обещава на Водолея доста активно начало на седмицата. Времето е много благоприятно, за да реализирате плановете си. Важно е обаче да бъдете двойно внимателни и внимателни, когато правите това. В противен случай ще бъде възможно да се направят сериозни грешки, които няма да бъдат лесни за коригиране.

Картата „Звезда“ съветва Водолеите да не се страхуват да поемат дори най-трудните задачи. Предстои успехът, за който човек може само да мечтае. Картата съветва да не се отклонявате от пътя си и да се опитате да се придържате към всички планове. Не можете да се опитвате да измамите хората около вас. За това съдбата може да накаже.

Риби (19 февруари – 20 март)

Картата „Луна“ предупреждава, че Рибите могат да се заблудят, ако се съмняват в себе си и в силните си страни. Успехът ще дойде само ако сте по-уверени, решителни и смели. Препоръчително е да се вслушвате във вътрешния си глас и да отделяте време, когато вземате важни решения. Всичко трябва да се анализира задълбочено.

Картата „Сила“ казва, че Рибите ще могат да завършат всичките си дела и да сбъднат планове. Но е важно да бъдете честни с другите и да не се опитвате да изневерявате по важни въпроси.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!