ИЗВЪНРЕДНО: Шефът на Правителственa лежи в болница с разбита глава

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Изпълнителният директор на университетската болница „Лозенец“ е претърпял инцидент в петък вечер. По информация на Нова телевизия доц. Радосвет Горнев е настанен в отделението по лицево-челюстна хирургия на болница „Света Анна“. Няма опасност за живота му. Към момента не се съобщават повече подробности за инцидента.

В последно време Радосвет Горнев бе подложен на остри атаки от родителски организации заради неуспешните трансплантации в бившата Правителствена болница на бебета и малки деца. Те настояваха за връщането поне в лекарския екип на предшественика му – проф. Любомир Спасов.

В началото на седмицата Радосвет Горнев попадна на мушката на Антикорупционната комисия КП КОНПИ и бе глобен с 10 000 лв. Производството срещу наалникът на университетската болница „Лозенец“ бе образувано по сигнал, че е упражнил правомощия по служба в свой частен интерес в болницата, включително раздаване на тлъсти бонуси.

Млад лекар: Ситуацията в България е безнадеждна! Яко ще се мре!Д-р Стефан Митев е гастроентеролог и основател на „Българско рационално общество“. От няколко седмиц…Nov 13 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!