Известен пророк: Ковид ще убие половината човечество!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Известният и уважаван в Иран пророк Салман Салехигударза казва, че коронавирусът ще убие половината човечество. Салман обяснява, че по този начин Всевишният наказва хората за неморалния живот.

Рапърът Играта разказа за тежката си 2-месечна битка с коронавирусаРапърът Ивайло Иванов – Играта разказа за тежката си 2-месечна битка с коронавируса.  Минаха почти …Dec 2 2020vijti.comПреди година Салман обявява, че през следващите години нашата планета ще бъде изправена пред „огън и пепел“ поради много вулканични изригвания. Вулканите се „събуждат“ на Изток и всичко това също ще бъде реакцията на планетата на необмислените и непочтени действия на хората. В Иран пророкът Салман се смята за мистериозен старец, за когото се знае малко, но се вярва, че прави точни прогнози. Майка му е свързана с един от членовете на кралското семейство на Иран. Преди да започне да предсказва, Салман често изпада в транс или прави непонятни движения с ръце. Споделя, че получил силата си от дядо си, който се казвал Махмуд Али Шах. Той бил мъдрец и имал хиляди ученици и последователи.

Иранският пророк твърди, че огромно количество енергия излиза от земята и ако се познават специалните енергийни места, там хората могат да се зареждат с положителна сила от Космоса подобно на батерии. Многократно той медитира на едно от тези места в Иран в продължение на 40 дни и през цялото това време не се нуждае от вода и храна. Повечето от тези места са в планините. В Иран се разказва, че е развил пророческата си дарба, след като се скитал в планините и медитирал 11 години.

33-годишната Илиана почина от коронавирус няколко дни, след като роди здраво бебе Ден след раждането състоянието на младата жена рязко се влошило, преместена е в реанимация, където…Dec 1 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!