Танцьорка се хвърли от осмия етаж и оцеля

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Танцьорка се хвърли от осмия етаж и оцеля. Австралийката се опитала да се спаси от агресивния си приятел.

22-годишната Джорджия Бродрик се обадила разплакана на баща си и започнала да го умолява да дойде до апартамента й, за да я спаси от нейния приятел, който заплашвал да я убие. Баща й обаче не успял да пристигне навреме.

Прокуратурата и МВР: Нещастен случай и самоубийство – основни хипотези за смъртта на журналиста Георги Александров от Варна„Причината за смъртта е удавяне, сочат резултатите от аутопсията. Установени са височинни травми, в …May 24 2020vijti.com

Тя била толкова ужасена, че в последния момент се хвърлила през прозореца на апартамента си на осмия етаж, за да се спаси.

След като била транспортирана до болница в Мелбърн докторите й дали само 10% шанс да оцелее. Джорджия била със счупени ръце, шийни прешлени и крака.

Джорджия била в безсъзнание седем дни, след това била сложена на изкуствено дишане. В момента младата жена бива придвижвана с инвалиден стол, като има вероятност никога да не проходи отново.

„Всички доктори казаха, че е чудо това, че не съм получила някакво мозъчно увреждане”, заяви Джорджия пред австралийските медии.

Доц. Мангъров опитал самоубийство като студентБащата на родната теория за стадния имунитет и сухите съчки доц. Атанас Мангъров ако не друго, поне …Jun 24 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!