Слави Трифонов към Кирил Петков: Честит Видовден!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кадър ФБ

След като останалите в ИТН депутати днес заформиха ново съдбовно за България мнозинство с ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“, Слави Трифонов излезе с изявление:

„Днес имаше заседание на Народното събрание.

На него лъсна голата истина.

Истината, че министър-председателят на България е участвал активно в разговори с чужди дипломати с една единствена цел – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.

Иво Сиромахов: Изтеглям се като водещ, защото Слави Трифонов наруши споразумението ниТака започна в понеделник Шоуто на Слави с водещ Иво Сиромахов: „Аз не разбирам защо Слави Трифонов…Jun 14 2022vijti.com

ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!

Обещавал е да вдигнем ветото над Република Северна Македония за започване на преговори за влизане в Европейския съюз до края на председателството на Франция през месец юни. При това – без Северна Македония да е изпълнила българските условия. Нещо повече – чрез своя паралелен „външен министър“ Весела Чернева, е била изготвена рамкова позиция-проект, която ревизира българската национална позиция. В тази позорна редакция Кирил Петков и Весела Чернева са предвидили отстъпки по отношение на правата на българите в Северна Македония, както и отстъпки по българската позиция за т.нар. „македонски език“.

Днес стана ясно защо напуснах коалицията и изтеглих министрите на „Има такъв народ“.

Говорете ми пак за БНБ, за МРРБ, за „Капитан Андреево“ и за още куп лъжи, за които се сетите.

Това е истината – аз не мога да участвам в национално предателство.

Честит Видовден.“

По-рано Кирил Петков посочи, че темата Северна Македония е използвана да отвлича общественото внимание именно от темата с парите за МРРБ.

„Ще предложа на МС да вземе решение във връзка със Северна Македония. Всяко едно предложение, което се разграничава от рамковата позиция, да бъде изпращано веднага в Народното събрание и да не се дава съгласие докато се обсъжда в НС. Ако има отрицателно решение, автоматично да се дава отрицателен отговор. По този начин избягваме всякакви спекулации, че това правителство ще направи каквото и да било по темата Северна Македония и тази тема трябва да бъде решена изцяло от народните представители“, подчерта Петков, предаде Дарик.

Той направи скандални разкрития за работа на регионалното министерство направи преди минути премиерът Кирил Петков.

2,5 млрд. лева са искани за незаконни строежи, като тези пари е трябвало да бъдат платени през увеличението на бюджета, който беше поискан от Министерство на регионалното развитие, обяви премиерът Кирил Петков.

„Шест метра водосточна тръба струва 1 млн. лева за данъкоплатците на Република България. Три стълба струват 2 млн. лева. С този тип примери се събират в 2,5 млрд. лв. незаконни строежи“, каза Петков и добави, че именно тези пари е трябвало да бъдат платени през увеличението на бюджета, който е поискан от МРРБ.

Откритията са на междуведомствената комисия на Министерство на финансите и МРРБ, съобщи бТВ.

Радостин Василев, ИТН: Свалям доверието си от Слави Трифоновкадър Нова тв Уважаеми българи, с огромна тъга днес даваме тази пресконференция. Искам да ви кажа, ч…Jun 13 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!