Радостин Василев, ИТН: Свалям доверието си от Слави Трифонов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

кадър Нова тв

Уважаеми българи, с огромна тъга днес даваме тази пресконференция. Искам да ви кажа, че освен че съм министър в оставка, не мога да подкрепя повече действията на лидера на ИТН Слави Трифонов и свалям своето доверие от него. Не съм вярвал, че ще изрека тези думи, но ето че дойде момента, в който България ми е по-важно, отколкото интересите на група лица, които най-вероятно владеят нашия лидер.

Това коментира на извънреден брифинг спортният министър в оставка от ИТН Радостин Василев.

Слави извънредно: Предадоха ме за пари и постове!Кадър ФБ, С. Трифонов Парламентарната група на ИТН се разпада. Това става ясно от пост на Слави Триф…Jun 13 2022vijti.com

Аз съм един от учредителите на ИТН, но ще напусна партията, защото през последните две години вложих всичко, за да я изграждам, за да печеля довериуето на хората. До мен са хората, които са депутати от ИТН и ще напуснат партията. Никой от нас няма да ходи никъде, допълни той.

Слави Трифонов никога не се интересувал от мнението на избирателите. Не се интересува от мнението на депутати си. Той не ги познава. Той познава само Тошко Йорданов, Балабанов, Ива Митева, Каримански и мен, посочи Василев. Един път не е дошъл да види офиса на партията в Плевен. Отдавах го на затрудненото му здравословно състояние и особения му характер.

При всичките ми срещи с него при мен се задълбочаваше усещане, че не ИТН не е парламентарен, а бизнес проект.

Няма Македония. Македония е абсолютно измислена причина.

Причината е друга.

Кирил Петков започна да говори така, че Македония да не е проблем.

Причината е много далеч от Македония, а че не могат да се реализират финансови интереси.

Слави Трифонов не е жаден за власт. Той е бизнесмен.

Преди няколко дни в моя кабинета във връзка с мои проверки на ресторант 101 на Сталийски Тошко Йорданов дойде при мен и каза „Пич, Дългият ме праща да ти кажа да не скачаш на Сталийски“.

Очаквайте подробности!

Слави Трифонов с първо интервю, след като обяви края на агониятаТези хора не стават за това да се занимават с власт. Това заяви лидерът на „Има такъв народ“ Слави Т…Jun 13 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!