Родителите на Джизъса приеха новата снаха – пъва семейна снимка (+бременна ли е наистина Поли) СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Макар да е плейбой и женкар, едно не може да му се отрече на Благой Георгиев – уважава и обича безрезервно родителите си и бърза да сподели с тях всяка нова избранница, за да получи одобрението им. Е, този сценарий се разигра последно със Златка Райкова, докато двамата бяха в къщата на „Биг Брадър“, а сега гледаме продължението с новата изгора на Джизъса, красивата и доста по-млада от него Поли.

Повод да срещне родителите си с бъдещата снаха стана златната сватба на хората, дали живот на футболиста – майка му Румяна и баща му Жоро .

50-годишният юбилей е бил тържествено събитие, както си пролича от кадър в сторито на Благо:

Машина: Благо Джизъса става татко на бебе №5 в края на лятото / СНИМКАБлагой Георгиев-Джизъса е истинска машина за бебета. В края на лятото 40-годишният футболист ще стан…Jun 9 2022vijti.com

Благой Георгиев родители

Снимка: Инстаграм

Освен елегантната визия на майка му и баща му, от снимката личи още нещо – половинката на Джизъса , Полина, няма и помен от бременно коремче , което вероятно ще разочарова жълтите медии, които се надпреварваха да гадаят в кой месец е брюнетката.

Очевидно нещата и този път са сериозни и в най-скоро време предстои сватба (ако двамата вече не са подписали брак, както се шушука).

Благо Джизъса стигна дъното, заложи си колата, за да прави поредната сватба! Благой Георгиев заложил возилото си още преди няколко месеца Любимият „Mepцeдec“ нa Блaгo, c ĸoйтo …May 15 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!