Машина: Благо Джизъса става татко на бебе №5 в края на лятото / СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Благой Георгиев-Джизъса е истинска машина за бебета. В края на лятото 40-годишният футболист ще стане баща за пети път, научи само Lupa.bg. Булката Полина Спасова е в средата на шестия месец и се очаква да даде живот на първата си рожба през август. Пенсионираният футболист се ожени тайно за смуглата тунингована красавица, като се очаква купонът за венчавката да е този месец във Велинград, където е хотелът на родителите на Поли. 

Благо Джизъса стигна дъното, заложи си колата, за да прави поредната сватба! Благой Георгиев заложил возилото си още преди няколко месеца Любимият „Mepцeдec“ нa Блaгo, c ĸoйтo …May 15 2022vijti.com

Младото момиче на почти наполовина на възрастта на гелосания бивш национал. Родителите й не били във възторг от зетя, който е баща на 4 деца от 3 жени, а през леглото му са минали още доста бройки. Поли ще дари Благо с бебе №5, което най-вероятно ще носи името на таткото на младата красавица, който е и мъжът с парите във фамилията.

Осеменителят на републиката има две деца от бившата гимнастичка Христина Витанова – Йоана и Давид, но за нея бе само сгоден, така и не я отведе пред олтара. След това Джизъса се омъжи за татарката Есмер. От нея е третото му дете Елай, което не може да вижда, защото има забрана да припарва до малчугана. Причината се крие в слабия му ангел и изневерите, които Есмер не му прости. След това и Златка Райкова дари със син набожния голаджия, но Балжко сложи рога и на Райков с Полина.

Джизъса е известен с това, че не се задържа дълго при избраниците си, та кой знае каква ще е съдбата и на новото му семейство. Фразата „докато смъртта ни раздели“ няма тежест при бившия футболист, който при вида на красива жена забравя всички Божи заповеди.

Новата жена на Джизъса го гледа като писано яйце! Нацели златна мина: Макар раздялата им да стана под сурдинка, Благой Георгиев и Златка Райкова успяха да дадат богат м…Apr 23 2022vijti.com


Източник: lupa

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!