Бременната Сузанита заплаши Орхан Мурад: Много скоро ще изкарам всичко наяве! (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Изненадите покрай младата певица Сузанита нямат край – и всички до една са скандални. Само преди няколко седмици тя показа много бременно коремче и се похвали с красива фотосесия заедно с таткото на бебето, шампионът ни по хвърляне на копие Марк Славов, твърдейки, че именно той е мъжът, който я е направил по-добър човек.

Приказката им обаче продължи твърде кратко, тъй като вече се е разделила с бащата, както стана ясно вчера.

Малката певица, която имаше проблеми с наркотиците, излезе с нова порция провокация. Потвърди слуховете, че не говори с баща си Орхан Мурад и му отправи много сериозна заплаха.

19-годишната Сузанита е бременна (СНИМКИ) Сузанита избра 1 юни, Денят на детето, за да оповести, че е бременна. 19-годишната дъщеря на певец…Jun 1 2022vijti.com

Сузанита

„Много скоро ще изкарам всичко наяве и на този добър човек, който всички вие уважавате и съжалявате“, закани се Сузанита на баща си, който след нейните скандални прояви и залитането по забранените вещества спря да разговаря с нея и продължи живота си.

Именно Сузанита е в основата на раздялата между него и майка й Шенай. Двете с майка й не одобрява новата жена на певеца и се мъчат по всякакъв начин да ги разделят.

Сузанита показа нова снимка на корема си и успокои всички, че бъдещият й син е добре.

Сузанита бременно коремче

С това сложи край на спекулациите, че е направила аборт след срива във взаимоотношенията с бъдещия татко, който май не се интересува от бебето и не е сигурно, че ще му даде името си.

Сузанита оплю жестоко новата жена на баща сиПреди броени дни стана ясно, че след раздялата с Шенай, Орхан Мурад вече има нова жена до себе си, с…Sep 25 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!