Рени се пусна по бельо на 52 и мрежата прегря! Вижте Рубенсовите ѝ форми (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Рени е една от най-апетитно изглеждащите певици в поп фолк жанра. И докато през годините фурията водеше неравна битка с килограмите, сега явно е постигнала мир със себе си.

Припомняме, че навремето тя изгря на корицата на родния „Плейбой“, което беше истинска сензация. С днешна дата 52-годишната фолк звезда се съблече отново и предизвика шок сред моралистите, като причината е разкрасяване в клиника. Изминаха повече от 30 години от еротичната фотосесия на изпълнителката на „Като птица съм свободна“. До скоро тя даже се противопоставяше на голотиите в чалгата, но ето, че не се сдържа и се показа по бельо , видя HotNews.

Вижте ги! Двама „хубавци“ свиха кутия с дарения за болно дете / ВИДЕОЗа изключително нагла кражба сигнализира жена в социалната мрежа. Вчера, ден преди празника на детет…Jun 2 2021vijti.com

Рени по бельо

Очевидно певицата не се притеснява от несъвършенствата на тялото й, а дали това не е и начин да привлече своя принц на бял кон, когото все още се надява да срещне, както разказа наскоро в интервю? Рени направи смелия кадър в името на инфлуенсърството. Тя рекламира клиника по естетична медецина, където си е правила серия от процедури, сред които и лазерна епилация.

1 кубче мая и забравих това какво е бръчка, вечче изглеждам по- млада от дъщеря си благодарение на тази маскаЗабележимите бръзчки свързани с възрастта и промените на лицето са голяма грижа при жените. 8 от 10 …May 27 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!