Алекс Сърчаджиева с тежки думи за майката на Ласкин и баща си

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Александра Сърчаджиева споделя драматични и трагични факти и случки от битието си в „На живо“- пиесата, която драматургът Яна Борисова написа по изповедните откровения на известната актриса.

Александра все още се надява, че баща й Йосиф Сърчаджиев, с когото се е виждала очи в очи не повече от три пъти досега, ще пожелае да се запознае с внучката си София – дъщерята на Алекс и покойния й съпруг Иван Ласкин.

Алекс Сърчаджиева изненада феновете си, като се похвали с халкаАлександра Сърчаджиева се омъжи и дори се похвали с любопитен кадър в социалната мрежа. На снимката …Jun 1 2021vijti.com

„Когато преди много време с Йоско се засякохме случайно във Военния театър, той подхвърли, че ще ми звънне, но не уточни през коя година“, горчиво иронизира Алекс.

Сърчаджиев не е единственият, който не се интересува от прекрасното момиченце, вече тръгнало по стъпките на родителите си. Баба му по бащина линия – майката на Иван Ласкин, също не пита как е София.

„Тя от години живее в Испания. Не се чуваме. За последно се видяхме на поклонението в Свети Седмочисленици. Но няма да я съдя. Родителите на Иван се развеждат отдавна. От втория брак майка му има един син. Баща му Славчо, който почина малко преди Иван, има момче и момиче. Както казваше Иван, те са тримата братя и златната ябълка“, разкри Александра пред „Галерия“.

Евтим Милошев изненада Алекс Сърчаджиева, докато тъгува за Иван Ласкин ВИДЕОАлекс Сърчаджиева вчера посрещна 38-ия си рожден ден с много веселие и любими приятели. И за капак -…May 23 2021vijti.com


Източник: Марица

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!