Стъки нахлу в студиото на Нова неканен, Виктор Николаев го заплаши с охрана (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

ММА боецът Станислав Недков – Стъки нахлу в студиото, докато там гостуваше говорителят на кабинета Антон Кутев. Водещият Виктор Николаев се ядоса и заплаши Стъки с охраната, ако не напусне веднага студиото.

Стъки гостуваше точно преди Кутев, но се ядоса и се върна в ефир, без да е канен. Двамата с Кутев водят спор с колко е финансирана ММА федерация та Стъки.

Скандални разкрития в спортното министерство, замесен е и СтъкиВъзложих експертни проверки не само в министерството, а и в прилежащите дружества към министерството…Jun 16 2021vijti.com

„Нападките срещу мен започнаха след издигането на кандидатурата ми за президент. Тогава започна и полицейската репресия. Изнасят се и лъжливи, манипулативни данни“, заяви той.

Той посочи, че през 2017 г. Българската федерация по ММА получава 31 348 лв., като това е 1,3% от общата сума по програмата. През 2018 г. – 34 890лв., а през 2019г. федерацията няма финансиране. През 2020г. сумата е 39 953лв. или 1,7% от общите средства по програмата, като парите за 5 години са общо 220 000 лв.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!