Ради Найденов женен за 20 години по-млада детегледачка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ради Найденов, който бе предложен за външен министър на България от Слави Трифонов, е женен за 20 години по-млада от него хубавица. 58-годишният дипломат и бивш посланик в Берлин живее с 38-годишната русенка Милена.
Историята на запознанството им е достойна за филмов сценарий. Любовта им пламнала в чужбина, когато Ради вече бил „врял и кипял“ в политиката и се ползвал с отлична репутация. Найденов бил поканен на гости в дома на свои приятели лекари, които емигрирали от България и се установили във Виена.

Тошко Йорданов е женен за супер богата пловдивчанкаТошко Йорданов, лидер на парламентарната група на Слави, е женен за наследница на богат пловдивски б…Apr 30 2021vijti.comСъвсем младата тогава Милена работела за тях като детегледачка на двете им отрочета. Ради веднага бил привлечен от красавицата и любовта им пламнала от пръв поглед. Така от Пепеляшка съпругата му се превърнала в жена на дипломат и министерша. След като се залюбили, тя се върнала за известно време в Русе, за да завърши образованието си по български език и история в Русенския университет.

През 2013 г. двамата вдигат пищна и изискана сватба в София и чак след като е придобила познания по етикет и протокол и е взела фамилията на мъжа си, тя влязла като първа дама в посолството на България в Берлин.

Докато Найденов бе външен министър в служебното правителство на проф. Огнян Герджиков, го сполетя и най-щастливият миг – встъпването в бащинството. Жена му го дари с дъщеричка, която кръстиха Мира. Името на момиченцето не било случайно – родителите го избрали като съчетание от първите две букви на техните собствени имена. Милена предпочете да роди не в София, до мъжа си, а в родното си Русе, за да може да разчита на помощта на майка си, нищо, че самата тя, преди да стане съпруга на дипломат, е гледала деца срещу заплащане и отлично можела да овладее всяка кризисна ситуация.

След приключването на мандата му като служебен министър Ради става извънреден и пълномощен посланик на България в Швейцария, а после и извънреден и пълномощен посланик на България в Лихтенщайн със седалище в Берн. Семейството му го придружава навсякъде, но имат и имоти в София, където да остават, когато са в родината.

Луиза Григорова женена за мъж на приятелкаМиловидната актриса Луиза Григорова ще се окаже, че има и тъмна страна. Толкова тъмна, че да отмъкне…May 31 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!