Луиза Григорова женена за мъж на приятелка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Миловидната актриса Луиза Григорова ще се окаже, че има и тъмна страна. Толкова тъмна, че да отмъкне мъжа на най-добрата си приятелка. Звездата, която има син от режисьора Мартин Макариев, се замеси в любовна авантюра с мъжа на приятелката си Весела Бабинова, пишат от show.blitz.bg. За щастие, това се развива само на снимачната площадка на филма „Игра на доверие“. В него тя е женена за Владимир Зомбори, а за снимките Луиза е с руса коса. Водеща линия в сюжета е насилието над жени.

Луиза Григорова замеси майсторска погача за 40 дни на сина си (Снимки от купона): За всички, които си мислят, че актрисата Лyизa Гpигopoвa е само красиво лице от екрана, чаровницат…Nov 6 2020vijti.com

Актьорът (женски род актриса, синоними артист, артистка) е човек, който играе или изпълнява роля в актьорска продукция. Терминът обикновено обозначава някой, който работи в киното, телевизията, театъра или радиото, и понякога може да означава и уличен изпълнител. Освен да изпълняват драматични роли, актьорите могат да танцуват или пеят, или да работят в радиото, или в анимационни филми като глас. Актьор още е човек, който е специализирал актьорско майсторство или изпълнява дадена роля в художествено произведение като драматичен спектакъл, опера, балет, естрада и цирково представление. Думите киноактьор, киноактриса, киноартист и киноартистка се използват за актьори, които са се снимали и изпълнявали роли в киното.

За разлика от артистите, актьорите не само участват в представления, но и изпълняват определена роля и са образ на определен персонаж. За пръв път може да се говори за актьорство през 534 г. пр.н.е., когато древногръцкия изпълнител Теспис се качва на сцената в Театъра на Дионисий и става първият човек, който в пиеса изговаря думи на герой. Разказвачеството веднага претърпява коренна промяна. Преди играта на Теспис, историите се разказват като песен и танц в трето лице, но никой не е играл роли. Според театралния мит Теспис съществува като пакостен дух, а злополуките в театъра понякога се приписват на него.

Актьорско майсторство може да означава специалност в институтите по театрално и кино изкуство, а по-общо професионална творческа дейност, състояща се в пресъздаването на сценични образи, с други думи изпълнение на роли от професионални актьори.

Въздействието върху зрителите зависи от много фактори като декори, грим, облекло, но най-вече от актьорската игра и способността на актьорите да създават автентични и достоверни образи на сцената и на екрана. Общият принцип на актьорското майсторство е превъплъщението, което бива вътрешно и външно.
Външно – грим, костюми, маски, обувки, прическа
Вътрешно – дикция, музикален слух, памет, въображение, способност за импровизация, гримаси, походка, емоционалност и други

Макар че не всички актьори имат професионална подготовка, шансовете да станат добри се увеличават значително ако завършат драматична школа. Обикновено всеки, който завърши средно образование, може да се запише да учи в такава школа, ако вземе приемните изпити. Много от тях ползват техниките на Константин Станиславски. В България такова училище е Националната академия за театрално и филмово изкуство, известно като НАТФИЗ, а в миналото като ВИТИЗ. В специалността „Актьорско майсторство“ се обучават бъдещите актьори, като класовете включват аспекти като интерпретация на текст, използване и овладяване на гласа и движения на тялото.

Най-после: Луиза Григорова показа лицето на Бран! (снимка)Очарователната актриса Луиза Григорова разкри стопляща сърцето снимка с малкото си момченце Бран, ка…Jan 22 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!