Тошко Йорданов е женен за супер богата пловдивчанка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тошко Йорданов, лидер на парламентарната група на Слави, е женен за наследница на богат пловдивски бизнесмен. Бащата на жена му Деляна Хаджитодорова- Стефан, е предприемчив търговец, който притежава автосервизи и семейството никога не е страдало от липса на финанси.

Таткото е оставил на внука си Сибил апартамент в центъра на София, а в друг живеят дъщеря му със зетя. Самата Диляна никога не е работила за друг освен за себе си. Притежава фирми и се води издател.

Синът на Росица Кирова закопа Тошко ЙордановОтвратителен скандал се разигра тази седмица от трибуната на Народното събрание между председателя н…Apr 26 2021vijti.com

От своя страна Тошко Йорданов също не е беден. Той е от Ямбол, като майка му е амбициозната в семейството, а таткото е дългогодишен треньор по футбол в града. Тошко също занимавал с със спорт, дори е бил приет в спортно училище, но надделява желанието на майка му да учи в гимназия.

Слави става кум на сватбата на Тошко и Деляна. За събитието Трифонов дълго се приготвя като намира жива кокошка, на която вързал краката, за да седи мирна за тържеството.

На самата церемония Слави слага пернатото на масата в поднос, качва се на нея, после почва ръченица около младоженците. След това се включва в кръшен кючек, който умее не е по-зле от народните танци.

Години по-късно в „Шоуто на Слави“ сценаристите се шегуват с водещия и  пускат част от сватбата на Тошко.

„Като разправя Славчо, че много играел по сватби, много му се смеете, налииииииии?! Я го вижте обаче тоя левент от Плевен как подскача напето и дар не отстъпва!“

Стъки за Тошко: Необичащият да полага грижи за косата си, или се хващайте и работете, или …Шефът на ММА федерацията Станислав Недков Стъки атакува тежко Тошко Йорданов и Балабанов от ИТН. Ето…Apr 24 2021vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!