Помните ли Тина и Миро от Един за друг-Семейството им се увеличи-Снимка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Оказва се, че животинчето е подарък от Миро за Тина, която му благодари и на стори в Instagram. Иначе в живота на двамата сякаш цари пълна хармония, любов и разбирателство, а кученцето ще ги сближи дори повече.

Припомняме, че двамата вдигнаха пищна сватба това лято в България, на която присъстваха някои от новите им приятели от „Един за друг“.

Горчиво! Тина и Миро от „Един за друг“ вдигнаха приказна сватба (СНИМКА)„И заживели щастливо до края на дните си“, това гласи посланието към една от последните снимки в Инс…Aug 12 2021vijti.com

Красивата церемония беше на морето, а на събитието присъстваха Тяна и Иво, Зори и Вальо, но също Момчил и Даниел, които бяха без половинките си, с които са разделени.

Младоженците обаче се върнаха обратно във Великобритания, където живеят и работят. В кралството те се радват на живота и изглежда, че скоро нямат намерение да се връщат в родината за постоянно. Иначе и двамата са патриоти, обичат семейството и приятелите си, и се връщат в България винаги, когато могат.

Култова двойка от „Един за друг“ се разведе СНИМКИЕдна от най-запомнящите се двойки от „Един за друг“ сложи край на брака си. Яница и Момчил вече не с…Aug 25 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!