Култова двойка от „Един за друг“ се разведе СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от най-запомнящите се двойки от „Един за друг“ сложи край на брака си. Яница и Момчил вече не са семейство, а изглежда всичко междуу тях е приключило по лошия начин, пише show.blitz.bg. 

Двамата се женят през миналото лято, ала бракът им продължава по-малко от година. Красавицата вече е сменила фамилията си и се представя в  социалните мрежи като Касабова.

Изтрива всички общи снимки с Момчил в профилите си. Именно раздялата между огнената мадама и Момчил е причината тя да не е гост на сватбата на друга двойка от шоуто Тина и Станимир. Разривът в отношенията на двойката от Силистра настъпва малко след отпадането им от риалитито, пише „Хотарена“.

Докато са във вилата на любовта Яница и Момчил си дават сметка, че въобще не са един за друг. Въпреки че са заедно повече от три години, двойката постоянно се кара. Яница с доста пиперлив език и избухлив характер.

Дни след излизането от шоуто двамата се разделят и започват нов живот. Докато е омъжена за Момчил Яница работи в общината в родния си град Силистра. След раздялата е засечена да работи по морето. От началото на сезона бачка на Златни пясъци където  раздава флаери и кани хората в елитен ресторант.

Сашо Кадиев сияе от щастие – вижте каква хубава двойка са с новата му любов (Снимка): Вече не е тайна – Сашо Кадиев се е отдал напълно на новата си любов . Откакто стана ясно, че има но…Jul 31 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!