Горчиво! Тина и Миро от „Един за друг“ вдигнаха приказна сватба (СНИМКА)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„И заживели щастливо до края на дните си“, това гласи посланието към една от последните снимки в Инстаграм на Тина, добила популярност у нас с участието си в предаването „Един за друг“. От романтичния кадър става ясно, че с половинката ѝ Миро вече официално са се врекли във вечна любов, минавайки под венчилото, пише Дир.бг.

На изображението двойката, спечелила симпатиите на зрителите на шоуто, позира пред фотографския обектив на стъпалата на луксозен хотелски комплекс, разположен в морския курорт Елените, където всъщност се е състояла и приказната сватба.

Булка видя роклята на свекърва си и сватбата ѝ се превърна в адСвекървите могат да напишат цяло ръководство за това как да прецакат сватбата на сина си. Пример за …Aug 7 2021vijti.com

На него младоженецът е притеглил в обятията си своята любима, която за специалния ден е облечена във възхитителна бяла рокля с голи рамене и дълъг шлейф, дарявайки я с нежна целувка по устните.

„Благодарим на всички за страхотните пожелания които ни изпращате! Бъдете и вие по много от това, което пожелахте на нас. Признателните сме на всички наши гости, че споделиха този така вълнуващ за нас ден, че бяха толкова щури, усмихнати и винаги на дансинга! Радваме се, че имахме възможността да бъдем сред всички вас!

Благодарим страшно много и на нашите страхотни кумове и прекрасни родители за цялата подкрепа и разбиране. Мамо, без твоята непрестанна помощ сигурно вече щяхме да сме полудели.

Екипът, с който имахме честа да работим, безспорно е най-добрият ни избор! Благодарение на всички вас денят ни беше прекрасен, без капка стрес и невероятна атмосфера!“, пише към публикацията си булката.

Младоженците споделиха още редица фотографии и кратки видео клипове, разкриващи на последователите им в социалните мрежи как е преминала подготовката за събитието, самата церемония и тържеството след нея, завършило с впечатляваща заря. В постовете им техните почитатели могат да видят как бащата на Тина я придружава под ръка до олтара. Освен това те показаха и първия си танц като семейство.

Мария стяга сватба №3! Поредният жених е изправен пред фалитЧалга певицата Мария стяга сватба No.3. Отварачката до такава степен е оплела в мрежите си новия шар…Aug 7 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!