Новата Мис България Александра смая Гала с признание

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

19-годишната Александра Кръстева прекара първата си сутрин като Мис България 2022 в студиото на Гала в Нова телевизия. Тя беше в компанията на две от своите подгласничка. Александра стана победителка в конкурса, след като преди това завоюва титлата Мис София.

Гала разпита момичетата за това с какво се занимават, как се чувстват и разбира се, имат ли си гаджета. Оказа се, че новата Мис България, която е студентка по архитектура, не е обвързана. Гала истински се развълнува от този факт и обяви на всеослушание: „Свободна е!“

Самата Александра се представи пред зрителите като откровено момиче, което не се е надуло, че е „най-красивата българка“, даже изглеждаше леко незаинтересувана от титлата. Тя призна например, че не знае точно в какъв формат ще представя България на международните конкурси за красота. „Знам само, че ще е в Грузия“, коментира студентката.

Тя си призна също, че е наговорила големи глупости в кръга, в който журито задава въпроси на бъдещата Мис България. На Александра се паднал въпрос за грижите за бездомните животни и макар че тя самата има куче и има отношение към темата, не успяла да каже нищо смислено.

Уау останахме без думи! Вижте коя е новата Мис България 2022: (СНИМКИ)На 10.11.2022г. се проведе ежегодният престижен конкурс „Мис България“ в един от най-модерните бизне…Nov 11 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!