Тъжна вест! Отиде си 22-годишният Анди

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

22-годишният русенец страдаше от злокачествен тумор в мозъка. Тъжна вест съобщи вчера сестрата на 22-годишния русенец Андриан Георгиев – Камелия във Фейсбук страницата „Да помогнем на Анди“, предаде „Дунав мост“.

„Тази вечер си отиде най-прекрасния човек на света. Анди почина и остави празнина в душата ми завинаги! Без теб нищо няма да е същото. Без теб утеха няма.. Без теб нищо вече нищо няма значение. Не мога да ти кажа сбогом, казвам ти довиждане. Ще се видим отново. Обичам те Анди“, пише Камелия Георгиева.

Младежът страдаше от злокачествен тумор в мозъка и претърпя няколко операции и лечение в Турция.

През февруари стана ясно, че размерът на тумора намалява и лечението в Турция има резултат. Това даде надежда на семейството, че Анди може да се справи с коварното заболяване и допреди месец имаше само добри новини. За съжаление последва рязко влошаване на състоянието на младежа, за да се стигне и до фаталната развръзка.

„Започнах кампанията с много вяра и никога не приех думите на лекарите, че за него шанс няма. Израснахме заедно един до друг в добро и лошо. Той е част от сърцето ми, моята опора и не си представям живота без него“, сподели преди време сестрата на Анди.

Утре в 14:00ч ще бъде погребението на Анди в гробищен парк Чародейка юг, допълни неговата сестра.

„Всеки който има възможност да го изпрати заедно с нас срещата е в 13:00 часа пред църквата“, пише Камелия Георгиева.

Отиде си големият Димитър ДобревОще един от големите творци на Пловдив си отиде от този свят. Художника Димитър Добрев ни напусна и …Nov 7 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!