Уау останахме без думи! Вижте коя е новата Мис България 2022: (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На 10.11.2022г. се проведе ежегодният престижен конкурс „Мис България“ в един от най-модерните бизнес, шоу и конгресни центрове в София „Rainbow Plaza“. Битката за короната бе оспорвана – 16 претендентки от цяла България се бореха за приза „най-красива българка“, но разбира се, голямата награда отиде при една от тях.

Кандидатките бяха от различни градове – София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Пазарджик, Шумен, Пордим, Враца, Плевен, Русе, Берковица, Кърджали, Свиленград, Сливен и Хасково.

Момичетата са на възраст между 18-25 години и едно от изискванията в конкурса, освен физическа красота и интелект, бе да могат да говорят свободно английски език и да служат за пример на младите момичета.

Конкурсът, организиран от Ирина Папазова, се проведе в три кръга, а между кръговете имаше гост изпълнители – Владислав Славов, Цвети Радойчева и народната певица Янка Рупкина, които зарадваха публиката с обичани от всички песни.

В първия кръг момичетата бяха облечени с най-новата колекция на известен български моден бранд, пролет-лято 2022, като показаха женствени тоалети за през деня и вечерта с безупречни кройки, съчетаващи грация и стил в едно.

Коя е новата "Мис България"? - 2

Във втори кръг видяхме стилни бански костюми, съчетани с елегантни обувки на висок ток.

Коя е новата "Мис България"? - 3

Трети кръг бе най-пищен, тъй като претендентките за короната бяха облечени в разкошните рокли на дизайнера Стоян Радичев от колекция „ETERNITY“, отново съчетани с обувки на висок ток.

Коя е новата "Мис България"? - 4

След трети кръг имаше селекция и останаха само 10 претендентки. Те отговаряха на различни въпроси, някои от тях, свързани с наболели теми от обществения живот като войната в Украйна, опазването на околната среда, проблема с бездомните животни в България, но и на по-развлекателни като това как се поддържат в добра форма.

Най-вълнуващата част от конкурса бе награждаването – короната отиде при „Мис София“ – Александра Кръстева. Тя е на 19 години и е висока 175см.

Коя е новата "Мис България"? - 5

Коя е новата "Мис България"? - 6

Първа подгласничка стана „Мис Шумен“ – Никол Иванова на 18 години.

Втора подгласничка „Мис Пловдив“ – София Папукчиева на 20 години.

Трета подгласничка „Мис Бургас“ – Йоана Стефанова на 20 години.

Наградата „Мис България International“ грабна претендентката от Варна – Яна Стефанова на 22 години.

Кошмар, филм на ужасите или истина е начинът, по който изглежда една Мис България?Една от най-спорните носителки на титлата Мис България е заприличала на маймуна след гримьорските из…Oct 29 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!