Ники Кънчев съобщи скръбна вест за цяла България

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много тъжна вест заяви телевизионната звезда Ники Кънчев. Водещият показа във Facebook, че Цвети Страхилова от Перник е изгубила борбата с рака. Нейната воля да се пребори с подлата болест стана известна, изключително след по-малката ѝ сестричка Деси безстрашно посрещна болката и подари на кака си част от своя костен мозък.

Ники Кънчев беше измежду хората, които персонално поддържаха идеята й.

„Тъжно, тъжно, тъжно.
Застигна ме черната вест, че ей това Слънце, Цвети Страхилова от Перник си е тръгнала от нашия свят. Цвети е загубила дългата борба с рака.
Това е момичето, което обедини цял Перник, цяла България и миналата година на стадиона в града на 23 юни организирахме голям концерт в нейна подкрепа. Стекоха се хиляди и протегнаха ръка това момиче да живее. хиляди непознати помогнаха на Цвети, а Перник застана като щит зад своето дете.
България се трогна от историята й, защото по-малката й сестричка Деси реши да й дари костен мозък. След лечение в Германия нещата за Цвети видимо се подобриха. Даже тази година на 8 юни тя пя заедно с децата от ансамбъл „Граовче“ на детския фестивал „Арлекин“.
Тогава през сълзи Цвети благодари на всички за помощта.
Да, ама не. Ракът не прощава. Ракът дебне зад ъгъла.
Взе си едно българско дете.
Едно малко Слънце.
Почивай в мир, дете!
May be an image of 2 people, people standing, outdoors and indoor

Почина известният психиатър от Пловдив проф. Марин Роглев.Почина известният психиатър от Пловдив проф. Марин Роглев. Той бе голям авторитет в своята професия …Aug 23 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!