Ето как миришат принцесите: любимият аромат на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл (и е по-бюджетен, отколкото си мислите)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кейт и Меган може да поддържат привилегирован начин на живот, но любимият им аромат е много по-бюджетен, отколкото бихте очаквали. Херцогините на Кеймбридж и Съсекс имат много различия в стила, но техният вкус в парфюмерията е изненадващо сходен. Кейт обожава „Портокалов цвят“ на Джо Малоун. А Меган харесва аромат на Côte d’Azur, наречен Côte d’Azur.

Шишенце Orange Blossom от 30 ml струва £55. Côte d’Azur струва два пъти повече: £121. Но тези два аромата са обединени от преобладаващия в тях аромат на портокал.

Кейт Мидълтън на точки

Херцогиня Катрин на хиподрума Аскот, 17 юни 2022 г

Основателят на блога What Kate Wore Сюзън Кели спомена преди това защо толкова много хора казват, че „Кейт мирише невероятно“, когато я срещнат. Експертът по кралски стил каза: „В социалните медии попаднах на хора, които са срещали Кейт, докато пазарува, и казаха, че мирише невероятно, на малини и плодове – много чисти, свежи аромати.“ Кели заключи, че това всъщност е Orange Blossom на Jo Malone, който включва нотки на цветя от клементина (хибрид на мандарина и портокал), бял люляк и виолетово дърво с аромат на портокал като водещ.

Анонимен източник също каза пред Hello, че уханието на портокали е съпътствало сватбата в Кеймбридж. „Кейт Мидълтън запали свещи от портокалов цвят на Джо Малоун в Уестминстърското абатство по време на невероятната служба“, разказа той.

Меган Маркъл

Херцогиня Меган по време на игрите Invictus в Хага, април 2022 г

Côte d’Azur е аромат за мъже и жени. Принадлежи към кехлибарената флорална група и връхните нотки са лимон, калабрийски бергамот, касис и сицилиански портокал. Още преди да срещне принц Хари, Меган каза, че ако забрави да се парфюмира, със сигурност ще се върне у дома, защото е луда по ароматите и обича да ги редува. „Редувам няколко аромата“, каза тя пред Daily Express през 2015 г. — Обичам парфюмна вода Oribe Côte d’Azur и одеколони Wild Bluebell и Wood Sage & Sea Salt от Jo Malone. Джо Малоун през деня и Bvlgari през нощта. Винаги получавам комплименти – и двете са с лек флорален тон. Казват, че на сватбата на Съсекс е имало и свещи с портокалови нотки.

И така, двете херцогини харесват не само цитрусовите миризми, но и парфюмната марка Jo Malone. И повечето от представителите на дома Уиндзор всъщност предпочитат готови аромати на популярни марки. Въпреки че някои от тях все още правят поръчки за ексклузивни парфюми.

Скандалните снимки на Кейт Мидълтън преди да се омъжиСега познаваме Кейт Мидълтън като една от най-елегантните, женствени и модерни кралски особи, които …Aug 23 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!