Неочакван обрат: Рая Пеева се върна при грешника Бахаров

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Явор Бахаров и Рая Пеева отново са заедно! Любимата светска двойка стопли отношенията след кратката раздяла, която така и не бе категорично потвърдена от Рая, но слуховете убедително носеха, че краят е настъпил и е окончателен.

В понеделник къдрокосият актьор отпразнува своя 36-и рожден денв компанията на блондинката. Далече от шума на големия град, сред природата и на чист въздух, Бахаров събра приятели за празника, а неотлъчно до него е красивата актриса, която е и лице на „Преди обед“. Явор празнува не само рождението си, но и добрата развръзка на делото, заведено срещу него за шофиране след употреба на алкохол и наркотици.

Захари Бахаров сменя Рачков в Нова? „Забраненото шоу на Рачков“ бързо се превърна в голямото откритие на актуалния телевизионен …May 28 2021vijti.com

В края на миналия месец окончателно бе решено, че актьорът няма да лежи в затвора, и го осъдиха условно. По време на цялата съдебна сага Рая безрезервно подкрепяше половинката си, а самият Бахаров сподели, че именно тя ще му помогне да загърби всички вредни навици.

Мълвата носеше, че безконтролна ревност е разделила Рая и Явор.„Не потвърждавам, но и не отричам“ – отсече актрисата преди две седмици, попитана дали двамата са разделени. Каквато и да е била истината, вече е ясно, че Явор и Рая към момента са заедно, съобщава вестник „България днес“.

Пеева и Бахаров се познават от години и след дълго приятелство любовта им пламва с пълна сила. Младите таланти живеят под един покрив, от известно време се грижат и за общ домашен любимец, тренирайки за бебе. Бракът и децата не са далеч от плановете им. Дано скоро ги осъществят!

Лъсна цялата истина за Захари Бахаров и какъв човек е тойМалцина познават актьора, който изгражда себе си като авторитет – в семейството и театъра. За себе с…Mar 10 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!