Захари Бахаров сменя Рачков в Нова?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Забраненото шоу на Рачков“ бързо се превърна в голямото откритие на актуалния телевизионен сезон. Предаването на джобния комик излиза в лятна ваканция след 2 седмици и е твърде вероятно водещият да не се завърне на екран наесен, научи Lupa.bg от свои хора в медията. Вместо това мястото му ще бъде заето от друга емблематична фигура от родната театрална сцена – Захари Бахаров.

Николета Лозанова във война с Рачков Плеймейтката Николета Лозанова разкри любопитни подробности за себе си. Тя отговори на въ…May 4 2021vijti.com

Идеята на продуцентите, взета назаем от бившите работодатели на Митко „Господари на ефира“, била предаването да сменя лицето си на ротационен принцип през няколко месеца. Така то ще се казва само „Забраненото шоу на…“, а зрителите сами ще си попълват името на водещия. Точно както в спектакъла с гафовете постоянно се въртяха Зуека, Рачков, Мария Игнатова, Румен Угрински, Геро, Малин Кръстев и т. н.

Така шоуто щяло да се предпази от творческото изчерпване и падащия рейтинг, който се забелязва в последния месец след ударното начало. След изключителния старт и огромната аудитория, която гости като Мариус Куркински и Краси Радков осигуриха на „Забраненото шоу…:, в последно време предаването затъна в идейно безсилие и залага на старите вицове, които Димитър Рачков разказва в театралната версия на представлението.

Освен това затрупаният от ангажименти актьор искал да има повече време за „сериозната“ страна на кариерата си, а шоуто му олтнемало твърде много ресурс, защото му се налагало лично да участва в създаването на скечовете и каненето на гости.

За първи негов заместник се спряга Захари Бахаров, който допреди година и нещо беше едно от лицата на „Нова ТВ“ с „Националната лотария“. След одържавяването на играта на Васил Божков обаче мястото му изстина и в момента той си търси по съдебен път 480 000 лева хонорари от фирмите на Черепа.

Точнно финансовият въпрос е на дневен ред при наемането на екранния Иво Андонов. Според нашите източници продуцентите били готови да предложат на дългуча Захари около 25 000 лева на предаване, което с е 20% повече, отколкото прибира Рачков.

Халваджиян с удар по Рачков с жеста си към Мария Игнатова (Снимка)Продуцентът Маги Халваджиян нанесе жесток удар на най-успешния си кадър Димитър Рачков. Актьорът и т…May 16 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!