На тати се е метнала! Дъщерята на Светлана Гущерова наследи таланта на баща си (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Има ли майка, която да не е горда дори с най-беглите успехи на детето си? Е, милионерската съпруга Светлана Гущерова не прави изключение и се похвали с таланта на дъщеря си в социалните мрежи. Дори я показа, макар да се зарече, че няма да публикува снимки на децата си, докато не пораснат достатъчно (е, вярно е, че лицето на детето е скрито от емотиконка).

Оказа се, че дъщерята на Светлана и Християн, малката  Анелиа Добромира , има музикални заложби. Първородното дете на милионерското семейство се учи да свири на пиано.

Малката Гущерова е получила от родителите си и първото си пиано , към този момент съгласно нейните габарити. От стори на майка й в Инстаграм Hotnews.bg разбра, че Анелиа озвучава фамилното имение със своите музикални импровизации върху клавишния инструмент.

Анелиа Добромира пиано

Светлана Гущерова била доста въодушевена от заложбите, които щерка й показна на пианото и обмисляла да я запише на уроци по пиано за деца. Моделката не можела да се нарадва на обстоятелството, че щерка й има музикален усет и наподобява е наследила заложбите си от своя татко. Не е загадка, че като дете Христиан Гущеров е пеел в “ Бон-Бон „.

Парите не купуват класа! Светлана Гущерова украси елхата, но предизвика подигравки и хейт (СНИМКИ) На всички ни е коледно и вече сме украсили елхите у дома, запалили сме лампичките и с нетърпение оч…Dec 19 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!