Признаци, че къщата ви е пълна с магия: На ТЕЗИ места има най-висока концентрация

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Отрицателната енергия може да накара човек да се почувства болен, въпреки че медицинските заключения показват, че всичко е наред и че няма истинска болест. Човек, който е бил подложен на ритуал, може внезапно да се почувства зле, да се почувства слаб, апатичен и без енергия, да губи сили всеки път, когато иска да направи нещо. Други разпознаваеми симптоми са появата на паника, необясним страх, клаустрофобия и други подобни.

Отрицателната енергия засяга не само хората, но и жилищните помещения. Затова гадателите казват, че не е достатъчно човек да изчисти от злото, но също и домът му, защото черната магия , докато жертвата й спи, се разпространява из къщата.

По-точно казано, човек може да бъде медиум и да предава зло в жилищното пространство, като по този начин директно застрашава другите членове на семейството. Най-голяма концентрация на отрицателна енергия има в кухнята, банята и спалнята.

Наличието на магия в дома се долавя от раздразнителността на домакинството, постоянните кавги и безпокойство, разногласията между братя и сестри или между съпруг и съпруга. В тази къща няма спокойствие и мир, затова има чести повреди на уреди, един след друг се развалят, чинии се чупят, вещи се губят или внезапно се появяват, усещат се странни миризми.

Друг симптом, който е много характерен за горното е, че жертвата чувства, че навсякъде се чувства по-добре, отколкото в собствения си дом. Където и да отиде, на гости, в бар, на работа, където и да е – той се чувства отпуснат и щастлив, само когато се прибере вкъщи или просто влезе в къщата, изведнъж започва да се чувства нервен и неспокоен.

Забележка: текстът е само с информативна цел!

Ако усетите едно от тези 5 неща, най-вероятно сте жертва на ЧЕРНА магия: Ако ви се струва, че нищо в живота ви не върви както трябва напоследък, може би сте станали обект н…Mar 27 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!