Парите не купуват класа! Светлана Гущерова украси елхата, но предизвика подигравки и хейт (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На всички ни е коледно и вече сме украсили елхите у дома, запалили сме лампичките и с нетърпение очакваме онзи миг, когато ще започне голямото разопаковане на подаръци. По традиция много от родните звезди показаха украсата на домовете си.

Сред тях бе и бившата плеймейтка и настояща бизнес дама – Светлана Гущерова . Тя публикува снимки от приказно украсения си дом , но си навлече повече критики, отколкото похвали, а някои директно я обявиха в липса на вкус. Кич или изискан лукс – нека всеки сам да прецени, когато види. Очевидно обаче, за Гущерова всяка декорация си е на точното място.

Светлана Гущерова елха

Богато украсената елха буквално блести от играчки, гирлянди и светлинки. А под нея Светлето е наредила „маркови“ подаръци от собствения си бранд, естествено в най-момичешкия цвят – розово.

Гущерови елха

По адрес на блондинката, която днес е щастливо омъжена за бизнесмена Християн Гущеров и се радва на многолюдно семейство, хвърчат какви ли не епитети, в това число и напомнянето, че тя е дошла от малкия град Търговище. Разбира се, не липсват и комплименти.

Гущерова Коледа

Както се е случвало много пъти досега обаче, Светлана Гущерова приема с усмивка забележките по свой адрес, вероятно следвайки идеята, че изобилието ражда само изобилие.

елха Гущерова

Гещерова Коледно настроение

Светлана Гущерова, една съвременна Пепеляшка, която промени мъжа си тотално / СНИМКИНаистина не можем да познаем бившата плеймейтка Светлана Гущерова – от жена, която си печелеше парит…Nov 27 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!