Натали Трифонова: Снегът се завръща

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Топло, но доста ветровито е днес. Такова време ни очаква и утре, и отново в цялата страна са обявени и предупреждения за силен вятър. В Дунавската равнина, както и в областите Хасково и Кърджали се очакват пориви около и дори над 100 км/ч, и там предупрежденията са от втора степен.

Вятърът обаче е южен и той е причина за необичайно високите температури в края на месец януари. Утре максималните ще бъдат между 15 и 20 градуса, в София следобед очакваме около 15 градуса. Ще бъде предимно облачно и на отделни места е възможно да превали слаб дъжд.

Така започна прогнозата си за времето по бТВ Натали Трифонова.

В четвъртък остава много ветровито, но и много топло, а температурите отново ще бъдат между 15 и 20 градуса. Ще бъде предимно облачно и в Западна България ще вали дъжд.

В петък ще има валежи в цялата страна, вятърът ще отслабне и ще се ориентира от северозапад, а с него температурите ще се понижат и по високите западни полета дъждът ще преминава в сняг. През почивните дни ще се задържи предимно облачно и отново с валежи, предимно от дъжд. Въпреки понижението на температурите, стойностите отново ще бъдат над климатичните норми, допълни синоптичката.

Натали Трифонова се появи със супер успял българин в Рим – СНИМКИИзвестна наша водеща си пусна снимка с легендата на българския футбол Христо Стоичков отпреди 25 год…Nov 15 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!