Натали Трифонова се появи със супер успял българин в Рим – СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Известна наша водеща си пусна снимка с легендата на българския футбол Христо Стоичков отпреди 25 години. Тогава тя е само на около шест годинки. Става дума за популярната синоптичка и лице на предаването „Геймър“ по БТВ Натали Трифонова.

външна реклама

В своя фейсбук профил тя е пуснала колаж от въпросната снимка заедно с такава от сега, на която отново са двамата с Камата. В момента те са в италианската столица Рим. „25 години по-късно сме си все така готини“, е написала Трифонова към кадрите.

Стоичков е в Италия, където ще участва в „Мача на мира“. Преди това стой се срещна с брата и сина на Диего Марадона. „Довечера ще изиграя един много по-различен мач от всички останали! За един велик човек и голям приятел – Диего Армандо Марадона. Щастлив съм, че до мен в последните дни бяха синът му и брат му Раул! Сигурен съм, че Диего ще е до нас на терена! И този мач не е само почит към идол и приятел, а просто още една крачка в общия ни път!“, написа Камата и пусна снимки с роднините на легендарния №10.

Рамо до рамо с българина на терена ще бъдат световно известни бивши и настоящи футболисти като Лионел Меси, Паоло Малдини, Ангел Ди Мария, Роналдиньо, Дани Алвеш и други. Наставник на единия тим ще бъде Жозе Моуриньо.

Преди старта на двубоя легендите ще се видят с Папа Франциск.

Болката зад усмивката: Натали Трифонова крие в миналото си развод и тежка катастрофа (СНИМКИ) Хората често свързват известните личности с образа им от екрана или със стереотипите, наложени от м…Sep 26 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!