Ценко Чоков купи Софи Маринова за изборите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Прясно освободеният с парична гаранция от 200 000 лева Ценко Чоков си напазарува фолкзвездата Софи Маринова за предстоящите местни избори. Приближени до подсъдимият за рекет и побой скандален кмет на село Галиче разкриха пред Lupa.bg, че той е постигнал договорка с ромската изпълнителка за два нейни концерта – в Галиче и в Бяла Слатина.
Само преди седмица Ценко Чоков сензационно бе номиниран за кмет на Бяла Слатина от местната коалиция „Новото време”, в която влизат едноименната партия, НДСВ и ДПС.
Бурна и наситена с юмруци любов: Софи Маринова вдига втора сватба с Гринго, но постави ултиматумСофи Маринова ще минава за втори път под венчило с Гринго
Софи Маринова вероятно е лудо влюбена в мъ…
Sep 18 2019vijti.com

Чоков е водач и на листата с общински съветници, а прогнозите на местните са, че управникът с мутренска закваска ще достигне поне до балотаж. Ценко обаче не оставя родното Галиче на друг – за кмет на селото се кандидатира съпругата му Цветелина Нелова, която е безспорен фаворит за управник.

Ценко Чоков вече е на свобода под гаранция от 200 000 лв и всеки момент ще се изправи от инвалидната количка, за да участва в предизборната кампания
До този момент Ценко Чоков е печелил цели 5 пъти изборите за кмет в Галиче, но последния му мандат бе прекратен предсрочно, след като той бе арестуван и тикнат в ареста по обвинения за рекет и побой.

Гологлавият управник с неизменния златен ланец на врата бе осъден само преди 5 месеца от Специализирания съд на 4 години затвор на първа инстанция, но след това бе пуснат първо под домашен арест, а преди дни – и под парична гаранция. Така Чоков ще може спокойно да проведе предизборната си кампания за кметския стол в Бяла Слатина.
По неписана традиция Ценко е подготвил зрелище за местните жителите – на предизборен митинг в Бяла Слатина ще пее Софи Маринова.

Популярната фолк звезда ще изнесе концерт и в Галиче, за да призове местните да гласуват за Цветелина Нелова.
Софи Маринова е близка приятелка от години с Ценко Чоков и многократно е наемана от него да му пее на ухо в Галиче. Заради честите воаяжи на Софка до размирното врачанско село преди време даже тръгна слух, че Чоков е любовник на Софи Маринова. Наложи се певицата да опровергае мълвата и да признае, че някогашният представител на групировката СИК във Врачанския регион е сред заможните й клиенти и почитатели, но двамата нямат интимни преживявания.
Източник: Лупа
Лоренцо на Софи Маринова избяга от Гринго, не може да гледа как тормозят майка муСинът на Софи Маринова – Лоренцо никак не се обича с доведения си баща Тодор Давидов-Гринго. Младежъ…Sep 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!