Морето завлече навътре три жени до плаж Корал

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бъдете изключително внимателни в морето и на плажа! Това призовават спасители по българските плажове. Само през днешния ден на плаж Корал от удавяне са спасени 3 жени, пише Novini.bg.

И в трите случая жените влезли във водата близо до скалите на къмпинг Юг, където зоната е неохраняема. 

За това съобщават във фейбук групата „Да запазим Корал“. В момента има силни морски течения и големи вълни. Не пускайте децата си без надзор в морето! Внимавайте!, предупрежават спасители.

Хотел на ужасите на морето! Туристка: 20 години не бях идвала, потресена съм / СНИМКИРазочарована от почивката си по нашето море туристка публикува в социалната мрежа Фейсбук доста остъ…Aug 2 2021vijti.com


При днешните инциденти на Корал жените са извадени от морето от от дежурните спасители Атанас Лечев и Антон Симеонов на 1 пост (по-близо до к-г Юг). И в трите случая, жените влизат във водата в неохраняема зона, морето ги завлича навътре и само навременната реакция и действия на спасителите ги спасяват.

Първият случай се случва в 12,30 ч с едната жена. Вторият – към 15,40 ч. В последния, едната жена се опитва да помогне на другата, която е завлечена навътре, и двете заедно ги завлича.

Тази година, от 20 юли са поставени 2 оборудвани спасителни поста с 4 спасителя по договор на „Да запазим Корал“ с Областна управа Бургас след проведена обществена поръчка.

Интересно обяснение за случващото се по морето ни от няколко дни насам! Слух притеснил българитеоста интересно обяснение за случващото се по морето ни от няколко дни насам даде пред репортер на Pl…Aug 5 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!