Караджов сподели защо със съпругата му нямат планове за общо дете

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]


„Бригада Нов дом“ не се снима почти от година. Нямам идея дали някога ще се подновят снимките. Предаването е продукт на „БТВ“ и телевизията сама взима решенията за съществуването му. Нито мрънкаме, нито се сърдим“.

Така обясни бъдещето на „Бригада Нов дом“ майстор Влади Караджов в интервю за вестник „Уикенд“.

Шефовете на телевизията твърдят, че предаването само временно е в почивка, подобно на „Мастършеф“, но не се ангажират с точни твърдения кога ще можем да го гледаме отново. Би Ти Ви в момента снима едновременно „Фермата“ и „Сървайвър“, вече са готови и първите епизоди на „Гласът на България“.

Затова Караджов и жена му, които сключиха брак преди месеци, правят ново шоу „Звънни на Караджов“ в YouTube.

„Претрупани сме с работа, но сме много щастливи“, твърди майсторът. Той и съпругата му Цвети не правят планове за общо дете. Двамата имат по един наследник от предишните си връзки.

“Просто сме на възраст, в която предпочитаме да отделим време за себе си, да се радваме един на друг. Май нямаме сили за бебета“, обяснява решението им майсторът.

Майстор на Караджов си намери жена в Бригада Нов дом / СНИМКИВ деня на любовта екипът на „Преди обед“ по bTV разказа как освен да променя домове, социалният прое…Jul 5 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!