Интересно обяснение за случващото се по морето ни от няколко дни насам! Слух притеснил българите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

оста интересно обяснение за случващото се по морето ни от няколко дни насам даде пред репортер на Plovdiv24.bg управителка на семеен хотел в Несебър. Според нея причина за огромния наплив от летовници е упорито циркулиращ слух, че през втората половина на август у нас ще има ново сериозно затягане на противоепидемичните мерки, което е накарало хората да предпочетат да вземат почивката си през юли и началото на август.

Както медията ни ви информира вчера, от средата на миналата седмица местата за настаняване, особено по Южното Черноморие, са заети почти на 100 процента, а намирането на свободни чадъри и шезлонги на плажовете след 10,00 часа е много трудно начинание.

Изключителна рядкост са и свободните места за паркиране, включително и свободни платени паркинги. Такова е положението в момента в Слънчев бряг, Несебър, Поморие, както и на юг от Бургас.

Задръстванията в морския град също станаха ежедневие – и заради засиления трафик, и заради ремонтните дейности.

Хотел на ужасите на морето! Туристка: 20 години не бях идвала, потресена съм / СНИМКИРазочарована от почивката си по нашето море туристка публикува в социалната мрежа Фейсбук доста остъ…Aug 2 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!